BIJESNA JE

Vlatka Pokos poručila skladatelju da se vide na sudu: ‘Ljigave, bijedne i lažne insinuacije. Ženu se želi prikazati kurv**‘

‘Znate li što je najkrhkija pojava na Balkanu? Povrijeđeni muški ego...‘, započela je svoju objavu Vlatka Pokos

Vlatka Pokos

 Ivo Ravlic /Cropix

Pjevačica Vlatka Pokos ponovno se oglasila na svom Instagramu i progovorila o skladatelju Ernestu Pelaiću koji ju je razbjesnio svojim istupom u kojem se prisjećao jedne tople splitske noći u kojem mu je Pokos, kako je Pelaić rekao, povjerila da će uskoro napustiti Srebrna krila, što tada nitko nije znao.

Rekao je tada i da ga je glazbenik Mustafa Ismailovski htio "upariti" s Pokos. Pjevačica na te tvrdnje nije htjela šutjeti pa ih je demantirala.

Sada je u novoj objavi na Instagramu otkrila nove detalje i svoje viđenje cijele situacije, osvrnula se i na Pelaićevu objavu na Facebooku u kojoj traži da mu se ispriča jer je unijela nemir u njegovu obitelj.

"Znate li što je najkrhkija pojava na Balkanu? Povrijeđeni muški ego koji si dozvoljava, onako usput, javno blatiti ženu, bilo koju, u ovom slučaju mene. Mene, koja nemam muža, ljubavnika, političkog zaštitnika niti moćnu obitelj. Mene se može onako usput proglasiti ženom s kojom se provode ‘kasni sati‘ u kojima se događaju intimne ispovijesti i tko zna što još...", počela je Pokos u objavi.

"Moja reakcija bila je burna jer me nema tko braniti niti obraniti osim mene same! Obraniti od ljigavih, bijednih, pokvarenih insinuacija i laži koje uvijek ženu u priči nastoje prikazati lakom, narodski rečeno ku***m", nastavila je Pokos pa se osvrnula na situaciju.

Objasnila je pjevačica kako je Pelaić u prvoj izjavi rekao da nije spavao s njom potpuno svjestan, kako Pokos tvrdi, konotacije koju je njegova izjava izazvala u javnosti. "Nakon toga slijedi patetična izjava o sretnom braku, djeci i unucima kao da to odrješuje bilo kakve odgovornosti od onoga što piše i izjavljuje", dodala je Pokos.

"Istovremeno, pitam se otkud potreba za spominjanjem Vlatke Pokos i povlačenjem drugih žena kroz blato, doduše anonimno. Naime, Pelaić se imao potrebu pohvaliti da se intimno družio s mnogim poznatim pjevačicama ali, eto, ne i sa mnom. Pelaić je otišao i dalje te me optužio da sam narušila njegov obiteljski mir, da sam konfuzna i željna medijske slave... Prepustit ću vama da procijenite tko je u ovoj priči željan slave i tko se bavi prljavim insinuacijama", otkrila je pjevačica pa poručila da će se s Pelaićem vidjeti na sudu.

"Prevršio je svaku mjeru pristojnosti i dobrog ukusa te demonstrirao ponašanje nedostojno ikog tko se želi nazvati muškarcem", tvrdi Pokos koja svoju objavu zaključuje traženjem isprike.

"Problem Pelaića i sličnih je upravo taj što mogu govoriti direktno i iskreno bez ikakvih kostura u ormaru. Naime, NIKAD me nije taknuo niti jedan muškarac iz mog poslovnog okruženja niti na televiziji niti na estradi. Vjerujem da je to značajno smanjilo moje šanse za veliki uspjeh. Ali, ono što je bitno u cijelom ovom cirkusu jest da nitko nema pravo ovako govoriti niti o meni niti o bilo kojoj drugoj ženi! Jedina osoba koja ovdje nekome duguje ispriku ste Vi Pelaiću. A to ćete imati prilike učiniti na sudu", zaključuje Pokos.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:08