STIŽE ALBUM

Vucini obožavatelji u niskom su startu: Glazbeni general napokon je najavio ono na što već godinama čekaju!

Bit će to atraktivno izdanje s puno novih pjesama, ali i starih s novim aranžmanima

Siniša Vuco

 Vanesa Pandzic/Cropix

Obožavatelji Siniše Vuce u niskom su startu. Njihov glazbeni general napokon je najavio ono na što već godinama čekaju: novi album! I to ne bilo kakav jer Vuco je ove godine odlučio objaviti dvostruki album s najmanje pedeset singlova. Bit će to atraktivno izdanje s puno novih pjesama, ali i starih s novim aranžmanima, kažu iz Croatia Recordsa.

S jakom glazbenom ekipom koju čine Danijel Stojan – bubnjevi, Nenad Mikšec Zec – bas gitara, Darijo Marunčić – klavijature, Ante Pupačić Pupi – akustične i električne gitare (Pupi je za one koji to ne znaju, poznat po radu s Oliverom, Gibonnijem, Vinkom Cocom, Draženom Zečićem, ali i Dinom Rađom), te uz prateće vokale Brankice Brodarić i Tea Brajčića, Vuco će, vele njegovi izdavači, kvalitetom zvuka i produkcijom zasigurno oduševiti publiku koja nestrpljivo iščekuje nova izdanja.

Izlazak albuma, čije se ime još ne zna (ali Vuco najavljuje kako se radi o projektu na svjetskoj razini), glazbenik je najavio videospotom ‘Nek sam pijan (2024)‘. Premda se radi o starom hitu, Vuco mu je novom produkcijom dao potpuno novu dimenziju. Glazbu, tekst, aranžman i produkciju potpisuje sam Vuco, dok je videoprodukciju radio Dado Deva Marušić. Atraktivna gošća u Vucinom spotu je manekenka i model Rosaria Lopes Caleia.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:20