LIDER OD MALIH NOGU

Zadarska liječnica iskopala 25 godina staru fotografiju, nije ni slutila koga je slučajno uhvatila na njoj!

Zadarska liječnica dr. Nada Perković Kevrić objavila je fotografiju iz 1999. na kojoj se vidi mladi Luka Modrić

Mladi Luka Modrić u pozadini fotografije

 dr. Nada Perković Kevrić/Morski.hr/

Posljednjih dana društvenim mrežama širi se fotografija jednog dječaka na biciklu s velikom sportskom torbom na leđima. Ne bi to bilo ništa neobično da nije riječ o jednom od najboljih veznjaka svijeta - Luki Modriću.

Na prvi pogled, fotografija prikazuje djevojčicu koju majka fotografira, ali pozadina je mnogima daleko zanimljivija - dječaci su se okupili oko Luke i pažljivo slušaju što im ima za reći dok 14-godišnji Modrić već tada izgleda poput vođe.

Naš kapetan slučajno je uhvaćen u kadru fotografije iz 1999. za koju je zaslužna dr. Nada Perković Kevrić.

image

Mladi Luka Modrić u pozadini fotografije

dr. Nada Perković Kevrić/Morski.hr/

"Fotografija je nastala dok sam slikala svoju kćer, koja je tada imala 4 godine. Luka je bio s dječacima u pozadini i nešto im pričao, a oni su ga s oduševljenjem slušali. Već tada, u njemu se vidio kapetan momčadi, vođa kojeg su svi pratili", rekla je dr. Perković Kevrić za portal Morski.hr.

"Kad se Luka probio, mnogi su ga prikazivali kao ‘čobančića‘, ali ja sam željela pokazati da to uopće nije važno. Bitno je tko si i kakav karakter nosiš u sebi. Luka je bio vođa od najranijih dana, i to se jasno vidjelo", prisjeća se dr. Perković Kevrić za Morski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 13:05