ZAPALILA INSTAGRAM

Žanamari napisala niz romantičnih izjava, ali malotko je to primijetio. Poprilično je jasno zbog čega...

Pjevačica je pozirala u uskoj crnoj haljini koja ističe njezine atribute

Žanamari

 Instagram/Žanamari/

Pjevačica Žanamari podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u uskoj crnoj haljini koja ističe njezine atribute i zapalila Instagram. Uz crnu haljinu, koja u prvi plan stavlja njezina prsa, iskombinirala je crno-srebrnu torbicu koja je pristajala u srebrni nakit i sandale na petu.

"Ma, Žana top!!", komentirala je kolegica sa scene Neda Parmać. "Ubijaš", "Apsolutno zapanjujuća", "Predivna", neki su od komentara obožavatelja.

Pjevačica je u opis stavila romantični citat: "Ti si bio ta zvijezda. Zvijezda koja je uvijek svjetlucala poput dijamanta na mom nebu, bez obzira koliko mračna ili usamljena bila. Moja svjetlucava zvijezda." Inače, pjevačica je jednom prilikom rekla da zbog ljubavnog života koji se u javnosti često spekulira mora sa svojim djetetom puno razgovarati.

"S obzirom na to da ti neki beskrupulozni novinari uopće ne idu za tim što je zaista istina pa onda to tek objave, nego objavljuju ovako glavom bez obzira, ne idu za tim da iza mene nisam samo ja. Znači, nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih natpisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga, hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih", prenijeli smo da je rekla domaća zvijezda ranije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 17:44