DEKOLTE ZA PET

Žanamari novim fotkama raspametila fanove: ‘Da se mogu ponovno rodit‘, izabrao bih biti tvoj grudnjak!‘

Rođendan sam iskoristila kao izliku da se dobro najedem i to čak tri dana zaredom, pohvalila se pjevačica na Instagramu

Žanamari Perčić

 Nikolina Vukovic Stipanicev/CROPIX

Pjevačica Žanamari Perčić nedavno je napunila 43 godine, a sudeći po njezinim objavama na društvenim mrežama, rođendanskim slavljima ne nazire se kraj. Nakon što se pohvalila fotografijom skupog sata švicarskog brenda Tudor, koji stoji između 2000 i 4000 eura, jedna od naših najzgodnijih pjevačica nastavila si je ugađati.

- Ponedjeljkom slavim vikend! Rođendan sam iskoristila kao izliku da se dobro najedem i to čak tri dana zaredom. Točnije, ukupno osam sljedova hrane u tri večeri. Čak se ni teretanom nisam zavaravala. Bio je ‘cheat all the way‘ i jedna poštena pauza. Sistem je ‘rebootan‘ i idemo dalje u nove pobjede! Ljudi, hvala vam svima na prelijepim željama. Ljubim vas - napisala je Žanamari na Instagramu, gdje je objavila i dvije fotografije iz jednog luksuznog restorana u Makarskoj.

No hrana u njezinom tanjuru pala je u drugi plan jer su pratitelji - bez iznimke - gledali isključivo u njezin bujni dekolte.

- Dobra pluća! Savršena, top ljepotica, blistaš! Da se mogu rodit‘ ponovno kao bilo što drugo, izabrao bih biti tvoj grudnjak! Prelijepa lutkica - pisali su joj fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 17:44