PJEVAČICA SLAVI

Žanamari pokazala što je dobila za rođendan, doznali smo cijenu, od iznosa boli glava: ‘Ti si najseksipilnija Hrvatica‘

Domaća je zvijezda na društvenim mrežama podijelila nekoliko rođendanskim fotografija gdje je pokazala kako se provela

Žanamari - ‘To sam ja‘

 Promo/

Pjevačica i fitnes trenerica Žanamari danas slavi 43. rođendan, iako bi malo tko, s obzirom na njezin izgled, u to povjerovao. Domaća je zvijezda podijelila nekoliko rođendanskim fotografija i pokazala skupocjeni rođendanski poklon. Naime, riječ je o švicarskom ručnom satu brenda Tudor koji vrijedi između 2000 i 4000 eura.

Za posebnu je prigodu Žanamari odjenula dugu bijelu haljinu s otvorenim prsima i prorezom kod noge. Odabranom je haljinom pjevačica istaknula zavidnu figuru, a osim skupocjenih modnih dodataka glamuroznom je izgledu dopridonijela i kosa stilizirana u valove te šminka.

Inače, Žanamari se počela probijati na scenu u jednom njemačkom showu gdje je ostvarila zavidan plasman, no hrvatskoj se javnosti predstavila prije 20 godina svojim angažmanom u showu "Hrvatski Idol", gdje je i pobijedila. Tada je izdala singl "Treba mi snage za kraj", a zatim i album pod nazivom "Žanamari".

Nekoliko se puta predstavljala na Dori, ali najviše je pažena pridobila kada je izbacila pjesmu "Crni leptire". Ono što je karakteristično za umjetnicu jest to da se nije "predala" samo jednom žanru niti solo karijeri. Naime, Žanamari je postignula priznanje obožavatelja svojim angažmanima u grupi " J‘Animals", a surađivala je i s grupom "Syndrome" te uz "Matija Dedić Electric Band".

Pojavila se u još nekoliko pjevačkih emisija tijekom godina, izbacivala pjesme i nastupala. Uz sreću u karijeri, Žanamari imala je sreću i u ljubavi - 2014. godine se udala za šest godina mlađeg partnera, Marija Perčića s kojim je godinu dana kasnije dobila i kćer Gabrielu. Ljubavni život nekako uvijek završi u raspravi javnosti pa je tako česta tema nagađanje je li pjevačica razvedena ili ne.

Tako je Žanamari jednom prilikom rekla da zbog spekulacija oko njezinog ljubavnog često mora s kćerkom o tome puno razgovarati. "Nije samo da ću ja patiti u životu zbog nekakvih natpisa na internetu, nego imam i dijete koje će danas-sutra čitati to, a dijete kod kuće ima sve normalno i sad dođe netko u školi i doslovno je bullying što se toga tiče. Stoga, hvala novinarima, meni je super, ali sa svojim djetetom moram jako puno razgovarati zbog njih", prenijeli smo da je kazala ranije.

Nije tajna da je ova domaća zvijezda proglašena i najzgodnijom Hrvaticom, a to potvrđuju i brojni komentari pratitelja na društvenim mrežama uz fotografije zanose pjevačice. Žanamari je strastvena kada su u pitanju treninzi pa svoju isklesanu figuru na društvenim mrežama rado dijeli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2024 17:44