PETRA JE OPET SOLO

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘ prekinula s dečkom: ‘Ima kandidata, ali nijedan nije ono što ja tražim‘

Na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a mnoge je zanimalo ljubi li i dalje

Petra Meštrić

 Josip Bandic/Cropix

Zgodna liječnica iz ‘Braka na prvu‘, Petra Meštrić, u travnju je otkrila da je sretno zaljubljena i da ima dečka, a sada je otkrila da je ljubavi došao kraj.

Na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih pratitelja, a mnoge je zanimalo ljubi li i dalje.

"Nisam više s onim čovjekom kojeg sam spominjala u intervjuima. U detalje ne bih ulazila jer je previše drugih ljudi u to upleteno. Kandidata trenutno ima, ali ni jedan mi se nije posebno istaknuo. Ne zato jer nisu kvalitetni, baš naprotiv, ali nijedan nije puni paket onoga što ja tražim", napisala je Petra na Instagramu.

Podsjetimo, Petra je ranije u intervjuu za Jutarnji otkrila da ima dečka koji je, prema njezinim riječima, dominantan, pravi muškarac.

"Očito mi nije suđeno imati kreatora sadržaja na društvenim mrežama jer moj trenutni partner ne voli se eksponirati na njima, on je osoba koja ne želi nikakav oblik medijske pažnje za sebe. S druge strane, mene u potpunosti podržava u istom. Iako, odgovara mi apsolutno po svakom kriteriju koji sam zamislila. Da sam ga izmišljala i sama kreirala, ne bi ispao bolji, da pokucamo u drvo. Tako da, nažalost, kreiranje zajedničkog sadržaja ne možemo ostvariti, ali sve ostalo je ostvareno, pa ćemo to nekako preživjeti", rekla nam je tada.

"Meni je jako bitno da me podržava u mojim željama, ciljevima i ambicijama, da me ne ograničava, da me je spreman saslušati i razumjeti, da bude pun podrške", dodala je o tome kakav idealan muškarac treba biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 12:15