SEKSI IZDANJE

Zgodna mama hajdukovca objavila video s Ibize i zapalila Instagram, javila joj se i Žanamari: ‘Hotuljo!‘

Renata Lovrinčević Buljan javila se pratiteljima na Instagramu s Ibize još prije nekoliko dana i pokazala kako uživa...

Renata Lovrinčević Buljan

 Ivan Gudic/

Zgodna majka hajdukovca Borne Buljana i bivša Miss Universe, Renata Lovrinčević Buljan, podijelila je sa svojim obožavateljima videozapis i pokazala isklesanu figuru. Renata je uživala, smijala se, plesala i posebne trenutke obilježila na svom Instagramu pa prikupila mnoštvo likeova i komentara.

"Hotuljo", komentirala joj je pjevačica Žanamari u mnoštvu vatrica. "Ibiza, salsa i more... lijepa kombinacija", "Bikini je fantazija, ali samo zato što je na tebi", "Wow, Renata...", "Prekrasna kao i uvijek", "Perfektno lijepa žena, najljepša si, Renata", neki su od komentara.

Renata se već prije nekoliko dana javila s Ibize i pokazala kako uživa. Inače, Renata rado na društvenim mrežama dijeli svoju figuru te svoje pratitelje svakodnevno informira o vježbama i receptima zdrave prehrane.

Česti su komplimenti na račun njezine figure i mladolikog izgleda. Naime, ove je godine bivša Miss Universe proslavila svoj 48. rođendan, ali mnogi joj ne vjeruju kada gledaju njezine društvene mreže pa se često nađe komentar "izgledaš barem 10 puta mlađe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 12:34