USKORO SE VRAĆA

Zoran Šprajc javio se iz garaže, tamo kreira ‘Stanje nacije‘. Fanovi: ‘Nikad nije bilo gore‘

‘Ajmo više, što se čeka‘, ‘Stanje nacije je nikad gore‘, pišu na Instagramu Šprajcu

Zoran Šprajc - Stanje nacije

 Instagram/Zoran Šprajc

Sve počinje u garaži, napisao je na Instagramu Zoran Šprajc uz fotografiju na kojoj, odjeven u mornarskoj majici prislonjen na stol na kojem piše ‘stanje nacije‘, bistri koncept emisije koja se, kako je doznao Piko Bodljić iz Studija, na televizijske ekrane vraća ove jeseni.

- Šprajc će se vratiti prije nego mislite - kazali su RTL-ovci Piki Bodljiću, dajući tako do znanja da ono što počinje u garaži neće tu i završiti.

Televizijski gledatelji, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, jedva čekaju povratak višestrukog osvajača Zlatnog Studija. ‘Ajmo više, što se čeka‘, ‘Stanje nacije je nikad gore‘, pišu na Instagramu Šprajcu koji je s programa sa svojom emisijom ‘nestao‘ uoči parlamentarnih izbora održanih u travnju.

Ni Piko Bodljić nije uspio doznati je li razlog tome to što vodeći političari nisu u tim uzbudljivim vremenima željeli slušati i gledati Šprajcova podbadanja ili je naprosto omiljeni voditelj skinut s programa zbog tadašnje televizijske koncepcije. Uglavnom, nadamo se kako se ista priča neće ponoviti i ove jeseni, uoči predsjedničkih izbora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 00:43