NEMA KRAJA DRAMI

Zsa Zsa opet odgovorila ‘hejterima‘: ‘Hrvati su rodbinski povezani sa Sheeranom. On im je svetinja‘

Pjevačica je prije nekoliko dana rekla da joj je nešto falilo na koncertu britanskog glazbenika i našla se na meti kritika

Zsa Zsa, Ed Sheeran

 Damir Krajac/Vanesa Pandzic/Cropix

Hrvatska pjevačica Zsa Zsa bila je u subotu na koncertu Eda Sheerana u Zagrebu, a kasnije je priznala da joj je "nešto falilo" na koncertu. "Falio mi je taj neki wow trenutak", napisala je tada među ostalim, ali je pohvalila produkciju i efekte. Rekla je i kako joj je u trenutcima bilo dosadno, a nakon svoje se objave našla na meti negativnih komentara.

Sada se ponovno oglasila na Instagramu i obračunala se s hejterima. "Hrvati su očito rodbinski povezani s Edom Sheeranom, ne daj Bože da kažeš da je bio malo umoran. Ed Sheeran je svetinja i 10. 8. je od sad blagdan! Taman prije Velike Gospe! Pa da si onako po domaće sve pospojimo u jedan neradni tjedan! Može", napisala je u jednoj objavi.

image

Zsa Zsa se našalila na račun hejtera

Instagram

"Najpopularnije ime hrvatske novorođenčadi od 10.8. pa nadalje postalo je Ed, Edo ili Edina", dodala je u još jednoj objavi. Objavila ih je još nekoliko, a u jednoj od njih je napisala: "Ako je ljudima najveći problem u životu to što meni nije bilo najbolje ikad na koncertu Eda Sheerana, onda bome imaju predivne živote i Hrvati su jedna bezbrižna nacija. Divno za shvatiti! Raj na zemlji", poručila je svim hejterima.

A odlučila se i našaliti sa svima koji su ju kritizirali nakon što je podijelila svoje mišljenje. "U hrvatskoj gramatici stupnjevanje riječi "dobar" ispravno se izvodi na ovaj način: dobar, bolji, najbolji, Ed Sheeran", napisala je.

Zsa Zsa je kasnije napisala da joj je "dosta ekrana" i da će se sada baciti na pisanje knjige. "Kako sam od državnog ‘heroja‘ (Dora i odustajanje) postala državni neprijatelj No.1 (zbog Eda Sheerana)", našalila se.

image

Zsa Zsa se našalila na račun hejtera

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:31