EUROSONG 2024.

Zsa Zsa za Jutarnji nakon nastupa Švicarca: ‘Sreća je ove godine na našoj strani!‘

Nemova pjesma ‘The Code‘ tjednima je bila na prvome mjestu na eurovizijskim kladionicama

Zsa Zsa komentirala drugu večer Eurosonga

 Screenshot/instagram/

- Pa, mislim da možemo zatvoriti Eurosong. Nemo, čestitke na pobjedi - glasi jedan od najpopularnijih tweetova nakon nastupa Neme, švicarskog predstavnika na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije koji je po podršci gledatelja i kladionicama jedna od najvećih prijetnji Baby Lasagni.

image

Nemo

Jessica Gow/Afp

Nakon nastupa Nema u drugoj polufinalnoj večeri Eurosonga, svoj je komentar dala i hrvatska pjevačica Zsa Zsa, koja je odustala od natjecanja na Dori i tako omogućila Baby Lasagni da upadne na njega kao rezerva.

- Čvrsto vjerujem da Marko ima ogromne šanse za pobjedu i da je sreća ove godine na našoj strani. Njegov bombastičan nastup, pjesma, karizma su definitivno još dodatni pečat koji je ostavljen na Europu i vjerujem i voljela bih da ova nevjerojatna priča ima baš taj do kraja filmski završetak - poručila je povodom druge polufinalne večeri Eurosonga.

Inače, Nemova pjesma "The Code" tjednima je bila na prvome mjestu na eurovizijskim kladionicama, no nakon prve probe, to se promijenilo te je na to mjesto ponovno zasjeo hrvatski predstavnik. ‘The Code‘ govori o putovanju započetom spoznajom da Nemo nije ni muškarac ni žena, već nebinarna osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 22:21