‘LOVE ISLAND‘ KLETVA

Bili su primjer savršenih veza, a iza kulisa su se varali, svađali...

U gotovo 10 godina emitiranja, iz showa su proizašli brojni parovi. Neki su se vjenčali, a neki su završili svoju ljubavnu priču

Parovi iz ”Love Islanda”

 Instagram

Reality emisija "Love Island", koja je među najpopularnijim emisijama tog žanra, počela se emitirati 2015. godine. Cilj showa je da sudionici pronađu ljubav, što se u nekim slučajevima dogodilo, a u gotovo 10 godina emitiranja su u emisiji započele neke od najljepših ljubavnih priča. Neki su se nakon showa i vjenčali, osnovali svoje obitelji, a drugi su pak prekinuli. Nedavno je obožavatelje realityja šokirala vijest da su prekinuli Molly-Mae Hague i Tommy Fury, jedan od najpoznatijih parova iz emisije.

Molly-Mae Hague i Tommy Fury

Njih su se dvoje upoznali 2019. godine, u petoj sezoni showa, a naposljetku su završili na petom mjestu. Od tada su oboje postali vrlo uspješni. Ona je ostvarila suradnje s brojnim brendovima i postala je jedna od najpoznatijih influencerica na svijetu, a Tommy se nastavio baviti boksom. Bili su i poznati kao jedan od najdugovječnijih parova iz "Love Islanda", a prošle su se godine i zaručili. Par je 2023. godine dobio i kćer Bambi.

Sve je izgledalo savršeno, a onda je uslijedio šok. Molly je na Instagramu potvrdila da su prekinuli, nakon što se posljednjih nekoliko mjeseci šuškalo o tome da više nisu zajedno. Hague je nekoliko puta bila viđena bez zaručničkog prstena, a Tommy je bez nje često odlazio na zabave gdje se grlio s drugim ženama. Nakon prekida su krenule glasine o tome da je Fury bio nevjeran, ali par to nije niti demantirao, niti potvrdio.

Molly i Tommy nisu jedini par koji je prekinuo vezu koja je započela u "Love Islandu".

Ekin-Su Culculoglu i Davide Sanclimenti

Prije dvije godine su gledatelji realityja upoznali Ekin-Su Culculoglu i Davidea Sanclimentija. Njihov je odnos bio pun uspona i padova, svađi, drame, lijepih trenutaka... Unatoč svim svojim manama, par je osvojio srca gledatelja te su naposljetku i pobijedili.

Nakon showa su nastavili svoju vezu, a počeli su i snimati svoj vlastiti reality u kojem su putovali u svoje rodne gradove i jedno drugo upoznali s obiteljima. Međutim, godinu dana nakon završetka njihove sezone je par prekinuo, nakon što su se pojavila šuškanja da ju je Davide prevario. Kasnije je Ekin rekla kako je pronašla fotografije s drugim djevojkama na njegovom mobitelu te je potvrdila da ju je prevario. Na njegovom je mobitelu pronašla i eksplicitne poruke s drugim ženama. "Slomilo me kad sam vidjela te poruke", rekla je ranije Culculoglu.

Par se pomirio dva mjeseca nakon prekida, ali su ponovno prekinuli u veljači ove godine.

Georgia Steel i Toby Aromolaran

Jedan od upečatljivijih parova emisije je onaj Georgije Steel i Tobyja Aromolarana. Georgia i Toby su se kratko viđali prije nego što su sudjelovali u "Love Island: All Stars" ove godine. U emisiji su se ponovno povezali te službeno započeli svoju vezu, a bili su jedan od omraženijih parova te sezone. Naposljetku su završili na četvrtom mjestu, a svoju su vezu nastavili i vani.

Međutim, samo mjesec dana kasnije su prekinuli. "Istina je da su prekinuli. Toby je bio taj koji je prekinuo i to iznenada. Bila je u potpunosti zaslijepljena i razočarana. Mislila je da im ide dobro", rekao je izvor za The Sun.

Gemma Owen i Luca Bish

U osmoj sezoni showa sudjelovali su i Gemma Owen i Luca Bish, koji su se povezali odmah na samom početku realityja. Izgledali su potpuno zaljubljeno i postali su jedan od omiljenih parova. To pokazuje i činjenica da su završili na drugom mjestu, ispod Ekin-Su i Davidea.

Njihova je veza i izvan showa izgledala kao da funkcionira, ali je par odlučio prekinuti tri mjeseca nakon završetka. Gemma je tada rekla kako to nije bila laka odluka.

"Njihova veza nije funkcionirala posljednjih nekoliko tjedana i došli su do zaključka da je bolje za njih da prekinu. Nadaju se da će ostati prijatelji i da će se nastaviti podržavati u svemu što budu radili u budućnosti", poručio je ranije izvor.

Kady McDermott i Scott Thomas

Dugog vijeka nije bila ni veza između Kady McDermott i Scotta Thomasa, koji su 2016. godine završili u finalu showa. Pred kamerama su jedno drugom rekli da se vole, ali ta ljubav nije potrajala. Par je prekinuo u prosincu 2017. godine, a razlog je bio taj što se nisu mogli prestati svađati.

"Scott i Kady su ponovno prekinuli. Njihova je veza bila vatrena i nisu se mogli prestati svađati", rekao je ranije izvor pa dodao da su oboje bili jako tužni zbog prekida. No, čini se da je njihova veza bila puno gora nego što su zapravo prikazivali. Kako su ranije pisali mediji, Scott je navodno napao Kady u pijanom stanju. Tada je bila pozvana i policija te su ga i uhitili.

McDermott se naposljetku ponovno vratila u "Love Island" prošle godine, ali nije pronašla ljubav.

Paige Turley i Finn Tapp

Jedan od omiljenijih parova iz emisije, Paige Turley i Finn Tapp, šokirali su fanove kad su potvrdili da su prekinuli nakon tri godine veze. Njih dvoje su pobijedili u "Love Islandu" 2020. godine, a nakon showa su se čak i uselili zajedno. Međutim, njihova je ljubavna priča završila.

Zajedno su sudjelovali u showu "Ex on the Beach", nakon čega su brojni mislili da su prekinuli zbog publiciteta. Par se pak nije pomirio u showu te danas nisu zajedno.

Kao razlog prekida su naveli to što su se jednostavno udaljili, a nakon prekida su ostali dobri prijatelji.

Callum Jones i Molly Smith

Početkom ove godine emitirana je prva sezona "Love Island: All Stars" u koju su se vratili neki od najpoznatijih natjecatelja, a koji nisu pronašli ljubav. Među njima su bili i Callum Jones i Molly Smith, koji su se upoznali u "Love Islandu" 2020. godine. Molly je u show stigla tijekom "Case Amor", a s Callumom se odmah povezala. On je u to vrijeme bio u paru sa Shaughnom Phillips, ali je s Molly osjetio bolju povezanost. Par je ispao prije finala, ali su ostali zajedno te su se ubrzo uselili zajedno.

Molly i Callum bili su zajedno do prošle godine. On se iselio iz zajedničke kuće s njihovim psom Winniejem. Molly je pak zadržala njihovog pomeranca Nellyja. Njihov je prekid šokirao brojne jer je par pričao o vjenčanju i djeci samo nekoliko mjeseci ranije.

Nakon samo nekoliko mjeseci su ponovno sudjelovali u "Love Islandu", točnije u "Love Island: All Stars", gdje su uspjeli riješiti sve nedoumice te su postali vrlo dobri prijatelji. Ona je sada u vezi s Tomom Clareom, s kojim je pobijedila u "Love Island: All Stars", a ovih su dana otkrili da su kupili svoju prvu kuću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. rujan 2024 11:22