TOMISLAV I STELA

Bračni brodolom para iz ‘Ljubav je na selu‘: ‘Nisam jedina koja je nasjela na njegove laži‘

Stela je otkrila kako žive odvojeno te da je njihov razvod u procesu

Tomislav Skejić i Stela Pavičić Skejić

 Facebook/

Svi se sjećamo Stele Pavičić Skejić i Tomislava Skejića koji su se upoznali u 14. sezoni reality showa "Ljubav je na selu". On ju je zaprosio pred RTL-ovim kamerama, a ona je često o njihovom odnosu govorila na društvenim mrežama.

Tomislav i Stela vjenčali su se početkom godine. Stela je otkrila za RTL.hr da su na brzinu sve organizirali zbog zdravstvenog stanja njezinog oca.

"Tata mi se jako razbolio, htjela sam da i on sudjeluje u svemu. Nisam znala hoće li on moći na ljeto biti prisutan. Sada je već nepokretan i čudo je da je ostao živ. Imao je i moždani udar", ispričala je tada, prenosi Slobodna Dalmacija.

Sada je Stela komentirala svoj novi odnos s Tomislavom.

"Jeste li ikada čuli da netko povrijedi ženu kojoj se kleo da je voli i glumio sve ove godine jer mu se pojavi sestra koja za njega nije pitala 35 godine, došla s nula eura u džepu da bi rastavila par i mogla se provoditi jer, koliko sam čula, nigdje ne radi i obična je manipulatorica, čak je pitala i da li ima pravo na pola kuće. Došla na njegovu i materinu grbaču da bi uživala u moru i to 29 dana. E pa ovo je, nažalost, realnost očito, nikad ne možete dovoljno upoznati osobu s kojom jeste. Lijepo mi je majka pričala: ‘Stela, predobra si za ovaj pokvareni svijet‘, i sad se slažem s time. moje srce više niko neće slamati niti me povrjeđivati. Što je bilo, bilo je. Idem dalje ponosna i sama, a onima pokvarenima će život vratiti kad tad", napisala je.

Kasnije se još jednom osvrnula na svoju sadašnju situaciju. "Želim se samo svima zahvaliti na lijepim riječima, na vašoj podršci. Inbox mi je prepun pa ne mogu svakom zasebno odgovoriti, hvala vam što postojite, jedino zbog čega mi je trenutno teško je tata, ostalo sve zaboravljam i idem ponosno dalje. Shvatila sam da moram prestati biti naivna i konačno prestati maštati o bajkama koje ne postoje, odgajana sam za svijet koji danas više ne postoji. Od sada sam sama sebi bitna, i živjet ću za sebe i obitelj koja je uvijek tu bila za mene kao i ja za njih. Sve loše trpam pod tepih, samo pozitiva. Dečki, hvala vam na bračnim ponudama itd., ali predugo sam bila u kavezu laži i obmana. Sad želim iskusiti život, a onaj pravi, kad ga vidim, znat ću dok dođe vrijeme, ništa na brzinu više. Vrijeme je dobar pokazatelj svega, ljubim vas", poručila je.

U komentatima na Facebook stranici ‘Ljubav je na selu‘ Stela je otkrila kako je vrlo razočarana, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Nisam jedina koja je nasjela na njegove laži, mnogo cura je zeznuo, mnogo! Odsad pazim s kim imam posla, bila sam ljuta, a kad si ljut želiš negdje istresti tu ljutnju, no rekla sam kako se više nikad neću spustiti na takav nivo. Što je bilo, bilo je, a on je pokazao kakav je", napisala je.

Stela je za RTL.hr otkrila kako žive odvojeno te da je njihov razvod u procesu. ‘‘Htjela sam da on dođe u Varaždin da skupa živimo, ali je rekao da mu je bolje u Omišu zbog posla. Ja nisam mogla tatu ostaviti...‘‘, priznala je Stela u suzama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 12:35