‘JAVIT ĆE IH SE JOŠ!‘

Buran prekid zvjezdanog para: Otišao je na odmor u Makedoniju i prevario je s Dankinjom!

Reality zvijezde prekinule su nakon pet godina veze, a prijatelji bivšeg para otkrili su sočne detalje o njihovu odnosu

Molly-Mae Hague

 Instagram/Molly-Mae Hague

Reality show ‘Love Island‘ iz sezone u sezonu probija sve rekorde gledanosti, a ljubavne drame, prevare i svađe mnoge su prikovale pred male ekrane.

Iako više nisu u popularnom showu, trenutno je ipak najzanimljiviji slučaj ljubavna drama koja se odvija između bivših kandidata Molly-Mae Hague (25) i Tommyja Furyja (25), inače polubrata poznatog boksača Tysona Furyja.

Molly-Mae, koja slovi za ‘slatku dobricu‘, ostala je šokirana nakon što je saznala da ju je Fury varao s Dankinjom koju je upoznao tijekom odmora u Makedoniji, gdje je boravio sa svojim prijateljima.

Njihovi prijatelji rekli su za britanski tabloid The Sun da je par, koji se spojio u showu ‘Love Island‘ 2019. i zarađuje milijune na društvenim mrežama, imao žestoki okršaj u njihovoj kući u Cheshireu vrijednoj četiri milijuna funti kada se on vratio s odmora. 25-godišnja Molly-Mae navodno je bila bijesna kad je saznala za prevaru, a viđena je kako neraspoloženo vozi svoj Mercedes do prvog McDonalds‘a, valjda za smirenje.

"Saznala je da ju je prevario s Dankinjom koju je upoznao dok je bio s prijateljima u Makedoniji. Nije željela vjerovati da je to istina. Kad ga je suočila s tim i pitala je li je varao, Tommy to nije zanijekao. Molly-Mae je to bilo dovoljno i prekinula je s njim. On se iselio iz njihove kuće, a ona je potpuno uznemirena zbog cijele situacije", otkrio je prijatelj blizak paru za britanski medij.

Molly-Mae u siječnju prošle godine rodila je i njihovo prvo dijete, kćerkicu Bambi, a radovala se skorašnjem vjenčanju koje se trebalo snimati i za Amazon. No, njezini bliski prijatelji strahuju da bi joj se uskoro moglo javiti još žena koje su imale ljubavne odnose s Tommyjem dok su njih dvoje bili u vezi.

Obožavatelji na društvenim mrežama šuškaju da Fury čak ima dijete s jednom od tih žena, a prijatelji Molly-Mae tvrde da ona uopće nije bila svjesna svih tih nagađanja.

"Molly-Mae misli da ju je i ranije varao, a da je ova situacija s tom Dankinjom samo kap koja je prelila čašu. Ona se priprema za ono što tek dolazi. Tommy često odlazi na boksačke mečeve ili u trening kampove, odlazi na odmore sa svojim prijateljima, a ona misli da ako se to dogodilo sada, vjerojatno su se takve stvari događale i ranije. Budući da Tommy nije ništa zanijekao kada se suočila s njim, čini joj se da su se njezini najveći strahovi ostvarili", kaže prijatelj, prenosi The Sun.

Nesretna djevojka još je prošle godine priznala da se boji da joj je njezin 25-godišnji partner nevjeran. Sa svojih nekoliko milijuna pratitelja na društvenim mrežama podijelila je sumnje da je pretjerano zaštitnički nastrojen prema svom mobitelu. "U mojoj glavi su se odmah počeli vrtjeti razni scenariji. Pomislila sam - zašto toliko brine o svom mobitelu, s kim to razgovara? Odmah sam pomislila na najgori scenarij. Gledala sam kroz prozor kao u onim tužnim filmovima", pojadala se.

‘Osjeća se kao budala‘

"Tommy voli tulumariti, a kada ne trenira, onda puno pije. Ona se osjeća kao potpuna budala. Ostajala bi kod kuće sama s bebom dok je on izlazio van i varao je", otkriva prijatelj i dodaje da je Molly-Mae potpuno shrvana jer je izgubila povjerenje u Tommyja.

"Što se nje tiče, Tommy zna što joj je napravio i sada se mora suočiti s time. Njegova obitelj, uključujući Tysona i njegovu suprugu Paris, bila joj je poput vlastite obitelji i ovo je bio veliki šok za sve njih", dodao je.

"Nikada u milijun godina nisam mislila da ću ovo morati napisati. Nakon pet godina zajedničkog života nisam ni zamišljala da će naša priča završiti, pogotovo na ovakav način. Jako sam uzrujana što moram objaviti da je mojoj i Tommyjevoj vezi došao kraj. Zauvijek ću biti zahvalna na najvažnijoj stvari za mene, sada i zauvijek, na mojoj prekrasnoj kćeri", poručila je putem Instagrama svojih 8,1 milijuna pratitelja.

Tommy je nakon toga objavio vlastitu objavu, a čini se da je pokušavao cijelu situaciju prikazati kao da je riječ o zajednički donesenoj odluci.

"Srce mi je slomljeno što moram reći da smo Molly i ja odlučili prekinuti. Proteklih pet godina dovelo je do toga da imamo našu prekrasnu djevojčicu, Bambi, i zauvijek ću biti zahvalan Molly što mi je omogućila da se ostvarim kao otac. Bambi je naš prioritet", napisao je Tommy, koji je preselio kod prijatelja.

Njezini prijatelji otkrili su da Molly-Mae ne želi biti uvučena u javnu svađu s Tommyjem, a iako imaju puno toga o čemu moraju razgovarati, sada je previše ljutita da bi se suočila s njim lice u lice.

Molly-Mae trenutno je usredotočena na majčinstvo. Podsjetimo, nakon što su se spojili u ‘Love Islandu‘ Molly i Tommy postali su iznimno utjecajan brend - ona je pokrenula uspješni brend proizvoda za lažnu preplanulost, a na račun su joj sjedale i šesteroznamenkaste cifre za promociju raznih robnih marki putem društvenih medija. Na YouTubeu je prati gotovo dva milijuna pretplatnika, a svaki video koji objavi zaradi između 500 i 700 tisuća pregleda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. kolovoz 2024 10:07