VELIKI BRAT

FOTO: PROVOKATIVNA MIRJANA UVIJEK NA RUBU INCIDENTA Još kad vidite kakva je došla na casting, bit će vam jasno zašto su je odabrali

 Screenshot

Hiperaktivna Mirjana Praizović iz Laktaša jedna je od onih osoba koju možete ili voljeti ili mrziti. Sredine nema.

Ova natjecateljica je od ulaska u kuću velikog Brata nizala incident za incidentom, ne mareći pritom koga će provocirati, one koji joj otvoreno prijete ili je preziru, do onih koji su joj naklonjeni.

Mirjana, obzirom na svoju sklonost provokacijama, gotovo i nema više saveznika u kući, no, nemali broj gledatelja ju cijeni.

Ona je osoba koja otvoreno priznaje da želi raditi u porno industriji, i to otvoreno pokazuje. No, tako je i s ostalim stvarima kod Mirjane, otvoreno govori kada smatra da netko laže, i to ne radi, ako mnogi starai po ćoškovima, nego direktno osobi koju kritizira.

Iskrenost je dosta rijetka osobina, te stoga usprkos nominacijama od strane stanara, možemo očekivati da će Mirjana još dugo ostati u kući i dizati živce ostalim stanarima.

A zašto su baš nju, među brojnim kandidatima, odabrali da uđe u kuću Velikog Brata, bit ćer vam jasno kada vidite kakva se pojavila na castingu: u prozirnoj košulju kriz koju su virile bradavice.





































Malo slikica sa kastinga

Posted by Mirjana Praizovic Frölich on Monday, 3 August 2015




Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:25