DRAMA I NEKRETNINE

Gledatelje razbjesnila nova sezona popularnog Netflixova showa: ‘Najgore do sad, te žene su otrovne‘

‘Selling Sunset‘ komotno bi se mogao preimenovati u ‘Selling Drama‘...

Nicole Young, Chelsea Lazkani i Emma Hernan

 Netflix/planet/profimedia/Netflix/planet/profimedia

Osma sezona popularnog Netflixovog reality showa ‘Selling Sunset‘ stigla je na ovu platformu, a gledatelji su odmah imali brojne reakcije na viđeno.

Emisija koja je popularna po svojim dramama i kontroverzama, i ovoga puta (ni)je razočarala gledatelje, a količina drame među agenticama za nekretnine premašila je čak i broj atraktivnih nekretnina, koje bi zapravo trebale biti u fokusu ove reality emisije.

Sve je počelo još i prije emitiranja nove sezone, koja je startala prošlog petka, nakon što su procurili rasistički ‘tweetovi‘ Amande Lynn, nove agentice elitnog The Oppenheim Groupa.

U novoj sezoni emisije također je zabilježen još jedan obračun Chrishell Stause i Nicole Young, a Chrishell, koja je glumica i zvijezda poznatih američkih sapunica ‘All My Children‘ i ‘Days of Our Life‘, optužila ju je da je homofobična nakon što je lajkala komentar jednog obožavatelja na Instagramu koji vrijeđa nju i njezinu partnericu G Flip, koja se identificira kao nebinarna osoba i za sebe koristi zamjenicu "oni".

Najviše drame izazvao je razvod agentice Chelsea Lazkani, odnosno informacija koju joj je prenijela agentica Bre Tiesi - da joj je suprug viđen s drugom ženom kako se ljube u jednom hotelu. I dok Bre tvrdi da joj je to rekla kao "žena ženi" i da Chelsea zaslužuje znati što joj se događa iza leđa, djevojke su uvjerene da joj je to namjerno rekla pred kamerama kako bi je dodatno ponizila.

image

Chelsea Lazkani i Bre Tiesi

Netflix/planet/profimedia/Netflix/planet/profimedia

Obožavatelji su pak uvjereni da je cijela serija "namještena" te ovu sezonu nazivaju "najgorom ikad".

"Najgora sezona do sad. Jučer sam izbindžala cijelu sezonu i sad mi je žao što sam potrošila vrijeme na to", glasio je jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Gledam emisije o nekretninama zato što želim vidjeti impresivne kuće, a ne zbog drame. ‘Selling Sunset‘ mi se jednostavno čini skroz namještenim, ‘Million Dollar Listing‘ je puno autentičnija emisija", glasio je drugi.

"Sva ta drama je jednostavno postala previše i zastrašujuća, prestala sam gledati", glasio je treći.

"Producenti su morali raditi prekovremeno na ovoj sezoni jer, kvragu, sva ta drama koja se odigrala pred kamerom nije normalna", glasio je jedan od komentara.

"Ova je emisija iz sezone u sezonu sve otrovnija. To više nije show u kojem žene podupiru druge žene, ovo je show u kojem one zapravo vuku jedna drugu na dno", glasio je jedan od zaključaka.

Ipak, bilo je i onih koji su uživali u novoj sezoni i žele još epizoda.

"Sviđa mi se cijela glumačka ekipa - svi su dobri ove sezone", komentirala je jedna gledateljica.

"Upravo sam pogledao cijelu sezonu i treba mi još epizoda", "Sviđa mi se, i dalje mi je ovo najdraža emisija", glasili su još neki od komentara.

Tijekom nove sezone emisije, agentica Nicole također je aludirala na činjenicu da je njezina kolegica Emma Hernan bila u romantičnoj vezi s oženjenim muškarcem, a to je podijelila i s drugom kolegicom Bre Tiesi, koja je samo čekala da sazna neki trač o njoj koji bi mogla upotrijebiti protiv nje prilikom sljedeće svađe.

"Bila je u vezi s ljudima s kojima nije trebala biti...", napomenula je Nicole, spremna izazvati dodatnu dramu. "S oženjenim muškarcima?", pitala je Bre, a Nicole je na to odgovorila: "Ne bih Emmi povjerila svog muža." Na to je Bre sarkastično odgovorila: "Toliko o tome da nije otimačica muževa."

Cijelu ovu situaciju je agentica za nekretnine Chrishell Stause komentirala na svom Instagramu. "Dajemo li još uvijek minute LAŽLJIVICAMA koje samo žele dobiti više kadrova?", napisala je Chrishell i dodala: "NIKAD više neću raditi s njom na emisiji. Radije bih dobila tužbu nego opet s njom radila."

Zatim je označila i produkcijsku tvrtku te poručila da su "odvratni jer zasljepljuju ljude lažima o njezinoj prijateljici, koje su netočne i stvaraju ogromnu štetu" te je poručila da ništa od toga što je Nicole izjavila "nije točno." Poručila je i da je "najmanje što su mogli učiniti" to da su dopustili Emmi da "se obrani i kaže svoju istinu."

image

Chrishell Stause, Chelsea Lazkani i Emma Hernan, Selling Sunset

Apex/mega/the Mega Agency/profimedia/Apex/mega/the Mega Agency/profimedia

Inače, reality serija "Selling Sunset" prati priču o životu grupe žena koje se bave prodajom nekretnina u Los Angelesu za elitnu The Oppenheim Group te posluju s bogatima, slavnima i utjecajnima. Podmetanja, laži, nemilosrdni potezi zbog napredovanja, čak i prijetnje smrću, kao i razotkrivanje njihovih privatnih života, pretvorili su ih u velike zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:21