SUPERTALENT

Hvarski šarmeri Dario i Slavko doslovno će izuti žiri iz cipela: Maja će dotrčati u papučama, a Martina i zasvirati

Dok će Dario i Slavko izvoditi duet u Martininoj pratnji, Maja će uživati u nastupu pritom odmarajući noge od visokih potpetica

Dario Belić i Slavko Reljić oduševili žiri ‘Supertalenta‘

 Nova TV

Dariju Beliću uspjelo je Maju Šuput izuti iz štikli. 38-godišnji operni pjevač iz Jelse na Hvaru i njegov prijatelj Slavko Reljić sutra će udružiti snage i nakratko preseliti Dalmaciju u studio ‘Supertalenta‘. Prvo što će žiri primijetiti po dolasku na pozornicu bit će njihova visina od preko 2 metra, zbog čega će se Maja zapitati: „Jeste li vi dva najveća čovjeka u Supertalentu ikada?“, na što će simpatični dvojac šaljivo odgovoriti da možda nisu najviši ikad, ali jesu najteži.

image

Dario Belić

Nova TV

Dario će zatim zapjevati jednu od najljepših dalmatinskih pjesama koju će Slavko popratiti na klaviru, a nakon što će oduševljena publika tražiti bis, Martina Tomčić će im dati ponudu koja se ne odbija. Od Davora Bilmana će posuditi dioptrijske naočale kako bi bolje vidjela note, sjesti za klavir i zasvirati.

Dok će Dario i Slavko izvoditi duet u Martininoj pratnji, Maja će uživati u nastupu pritom odmarajući noge od visokih potpetica.

No kad će je momci neočekivano pozvati da im se i ona pridruži, spremno će prihvatiti poziv te na pozornicu dotrčati u papučama, a zajedno će publici prirediti zabavu za pamćenje. Kako je sve to izgledalo vidjet ćemo sutra navečer u četvrtoj audicijskoj epizodi ‘Supertalenta‘ na Novoj TV.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. listopad 2024 23:22