‘BRAK NA PRVU‘

Kraj se bliži, a odnosi su sve napetiji: ‘Danijela i Alan su kao psihološki triler. Tu ne znaš više tko laže‘

Sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip

Alan i Danijela

 RTL

U prethodnoj epizodi ‘Braka na prvu‘ gledatelji su imali priliku vidjeti posljednje odluke dvaju parova, a danas će pred stručnjake izaći još četiri para te odlučiti žele li čitati zavjete na kraju sociološkog eksperimenta ‘Brak na prvu‘ ili završiti svoju priču.

image

Lovre i Klara

RTL

„Bez obzira na Klarine godine, smatram da u nekim situacijama dosta zrelo djeluje i ponaša se, a opet s druge strane, ima kratak fitilj, jako je temperamentna isto kao i Lovre, što im je zajednička crta i to ih je dosta i razdvajalo u nekim trenucima“, rekla je Renata. Mnoge kandidate razveselit će činjenica da su Mura i Marko napravili zajedničku tetovažu, no sve će najviše zanimati što će stručnjacima reći Danijela i Alan te Renata i u posljednje vrijeme prilično razočarani Josip.

image

Josip i Renata

RTL

„Tjedan prije izgledali su dosta bolje, vidio se pomak“, komentirao je Marko Renatin i Josipov odnos te dodao da mu je posebno zabavno slušati Danijelin i Alanov razgovor sa stručnjacima. „Tu stvarno ne znaš tko pije, a tko plaća, tko laže, tko ne laže… Ne možeš ih pohvatati i da hoćeš! Jako zanimljiva priča“, rekao je Marko, a Filip dodao: „Oni su kao neki psihološki triler. Nikad ne znaš što će biti, ne znaš što se događa.“

Hoće li Josip vratiti osmijeh na lice, ima li nade za Klaru i Lovru, na što su sve spremni Mura i Marko, a što Alan zapravo želi - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 18:22