KULINARSKI SHOW

Najpoznatija TV kuhinja vraća se sa sedmom sezonom: Ovo je novi žiri ‘MasterChefa‘

Žiri u novom sastavu na kandidate će prenijeti znanje i ljubav prema kulinarstvu te im biti potpora, ali i najstroži kritičari

Žiri MasterChef

 Nova TV

Svjetski poznat zabavni show ‘MasterChef‘ uskoro se vraća na Novu TV, a nova sezona gledateljima, ali i kandidatima već u prvim minutama donosi pregršt zabave, uzbuđenja, intrigantnih obrata i iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja su dva nova, ali u svijetu gastronomije dobro poznata lica koja će u MasterChefu debitirati u ulozi novih članova žirija. Stjepanu Vukadinu, koji se četvrtu godinu zaredom vraća u poznatu ulogu, u sedmoj sezoni pridružuju se Slavonac zaslužan za prvu Michellinovu zvjezdicu u Zagrebu – renomirani chef Goran Kočiš te šaptač stakeovima i majstor kulinarskog zanata – Mario Mihelj.

„Naša je zadaća da od kandidata napravimo chefove koji će jednoga dana zamijeniti naša mjesta. ‘MasterChef‘ će biti naša zajednička prilika s kojom ćemo zajedno učiti, rasti i, ono najbolje, slaviti jezik koji spaja cijeli svijet, a to je hrana“, poručuje žiri pred koji će stati brojni ustrajni i kompetitivni kandidati s ciljem osvajanja titule nove kulinarske zvijezde i MasterChef pehara.

Žiri u novom sastavu svojim će strastvenim pristupom na kandidate prenijeti znanje i ljubav prema kulinarstvu te biti njihova najveća potpora, ali i najstroži kritičari. No od brojnih prijavljenih kandidata, samo će odabrani dobiti priliku ulaska u daljnje natjecanje, a svoje talente, osobnosti i kreativnost natjecatelji će predstaviti na audicijama. Kroz uzbudljivih šest audicijskih epizoda gledatelji će svjedočiti maštovitim jelima i zanimljivim životnim pričama kandidata od kojih će samo najuspješniji uspjeti osvojiti pregače koje simboliziraju prolazak u idući krug natjecanja.

Tijekom nove sezone jedne od najgledanijih zabavnih emisija, pod budnim okom stručnog žirija kandidati će usavršavati svoje kulinarske vještine kroz brojne izazove koji će testirati njihovu kreativnost, snalažljivost i gastronomsko znanje. U najpoznatijoj televizijskoj kuhinji natjecatelji će se suočiti s kutijama iznenađenja, testovima kreativnosti, gastroduelima i stres testovima te sudjelovati u dinamičnoj utrci s vremenom koja će njihovu avanturu učiniti još napetijom. Na kraju, samo će najbolji osvojiti prestižnu titulu sedmog MasterChefa i novčanu nagradu, a tko će uspjeti pokazati svoj talent žiriju i ispuniti svoje snove, doznat ćemo uskoro.

Pobjednici prošlih sezona – Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić, Maja Šabić i Luka Veić - inspiracija su novim kandidatima koji sanjaju o promjeni karijere i životu posvećenom kuhanju. Brojni kandidati nakon sudjelovanja u ‘MasterChefu‘ ostvarili su svoje snove, a ove sezone saznat ćemo koji se talenti kriju među novim natjecateljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. rujan 2024 11:33