13 NOVIH EPIZODA

‘Superpotjera‘ se vraća na male ekrane: ‘Bit će tu okršaja, padanja sa stolca, taktiziranja...‘

Premijerno prikazivanje trinaest novih epizoda popularnog kviza starta 29. rujna na HTV1 u udarnom terminu od 20.15 sati

Superpotjera, lovci

 Renato Branđolica za HRT

‘Superpotjera‘ se vraća na program. Premijerno prikazivanje trinaest novih epizoda popularnog kviza starta 29. rujna na HTV1 u udarnom terminu od 20.15 sati.

- Pozivamo gledatelje da u nedjelju navečer i dalje budu uz Superpotjeru, jer uzbuđenja i iznenađenja neće nedostajati. Uz odlične natjecatelje zadovoljeni su svi preduvjeti za odličnu nedjeljnu zabavu. U novim emisijama, uz neke nove natjecatelje i natjecateljice, imat ćete priliku pratiti igrače i igračice koji su svojim odličnim nastupima predvodili ekipe u dnevnoj Potjeri. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se sami snaći u igri protiv petero lovaca i koju će taktiku izabrati. Na drugoj strani su lovci koji postaju sve uigraniji i brzim odgovaranjem vraćaju ‘lopticu‘ u polje natjecatelja. Tko u tom ‘ping-pongu‘ bude snalažljiviji i pokaže više znanja – odnosi pobjedu. Kada bismo trebali pronaći neki zajednički nazivnik snimljenih emisija, mogu reći da su se natjecatelji puno bolje procjenjivali i odabirali ponude u vremenu i novcu s kojima su u igri protiv lovaca bili puno konkurentniji - najavljuje Igor Grković, urednik kviza čiji je koncept varijanta obrnute ‘Potjere‘ jer u ‘Potjeri‘ četvero natjecatelja igra protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja.

image

Superpotjera, lovci

Renato Branđolica za HRT

- Emisije su i dalje nevjerojatno napete, ne može se predvidjeti niti jedna situacija, niti kada su lovci u prednosti, niti kada su natjecatelji, što formatu daje čar - kaže voditelj Joško Lokas.

- Možemo najaviti odlične okršaje, puno napetosti, padanja sa stolica, a i natjecatelji sve više taktiziraju, uigraniji su i obećavamo odličnu zabavu za cijelu obitelj - tvrdi Morana Zibar, koja u ‘Superpotjeri‘ uz Krešimira Sučevića Međerala, Deana Kotigu, Mladena Vukorepu i Svena Marcelića nastupa u ulozi lovca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. rujan 2024 15:47