REALITY SPEKTAKL

VESNA NAPUSTILA BIG BROTHER KUĆU! Splitska vampirica ipak odlučila ostati, Zorica spasila samu sebe od nominacija

Zorica spasila sebe od nominacija, Barbara je nova nominirana stanarka. Stanari u suzama gledali video poruke svojih bližnjih. Slijede nominacije za ostanak u Kući.
 Screenshot: RTL

BEOGRAD - "Splitska vampirica" je posljednjih dana često izražavala želju da napusti BB kuću. Ipak je odlučila ostati jer joj se nije dalo čekati propisana 24 sata kako bi otišla, javlja RTL.

Steffani je jučer otkrila kako se njoj i Ervinu dogodila nezgoda jer nisu tražili zaštitu od Big Brothera pa je od njega tražila tabletu za dan poslije. Priznala je da ne funkcioniraju kao par, ali da će ostati prijatelji, i to do kraja života. Intuicija joj je od početka ispravno govorila da mu se sviđa Barbara, ali on joj još to nije priznao.

Ovoga puta stanari nominiraju za ostanak u Kući, a ne za izbacivanje. Big Brother je dao priliku svim članovima Radinog tima da spase jednog stanara od nominacija budući da su oni svi nominirani ovog tjedna. Dao im je 30 sekundi u ispovjedaonici da odluče koga bi spasili. Rada je kao kapetanica tima odlučila spasiti svoje sinove Miku i Gibu. Poslije nje je na red došla Ivona koja je spasila Tinu jer je s njom najbliža. Tina je spasila sestru Barbaru, dok su Giba i Mika kao jedno poštedili svoju majku Radu. Darko je spasio Tinu jer mu se sviđa, a Rade Miku i Gibu, Barbara Tinu.

Uslijedila je video poruka Zoričine obitelji koja najviše u Kući naglašava koliko joj nedostaju bližnji. Ona je zaplakala na podu, a Luća s kojim se često sukobila ju je podigao i zagrlio. Darkov brat se u poruci obratio i Tini, rekavši kako je njen red da preuzme akciju. Luća je zaplakao dok je gledao svoju majku i djevojku koje su mu poručile da su uz njega do kraja.

Sve o Big Brotheru pročitajte na stranicama RTL-a.

Prisjetili smo se prošlotjedne ljubavne sapunice koja uključuje Ervina, Barbaru i Steffani. Mladi Sarajlija je priznao kako mu se jako dopada atraktivna Riječanka, dok još uvijek nije prekinuo odnose sa Steffani. Iako je ona danas tvrdila kako su odsad samo prijatelji, sumnjamo kako će to biti kraj sage.

Voditelji su potom razveselili pojedine stanare, rekavši kako su pisma koja su poslali svojim voljenima stigla na svoju adresu pa će dobiti neke odgovore. Emotivnom video porukom je obitelj prvo razveselila Branislava, a zatim smo vidjeli Goranovu zaručnicu Lejlu i psa Neba, što je Gorana dovelo do suza. Ivonina obitelj i dečko su joj poručili da su s njom do kraja, a uz Ivonu, zaplakala je i Tina. Barbarinu i Tininu mamu su svladale emocije te je zaplakala u video poruci, a Barbara je putem prijateljice tražila da pozdravi dečka u kojeg je zaljubljena.

Zorica kao kapetan momčadi koja je pobijedio u tjednom zadatku ima mogućnost nekoga spasiti od nominacija, a budući da je sama nominirana, realno je očekivati da će sebe spasiti. Ako se ona spasi, na njeno mjesto dolazi onaj koji je iza njih imao najviše glasova na prošlotjednim nominacijama. Zorica je, očekivano, odlučila spasiti sebe pa je time Barbara postala jedna od nominiranih, otkriva RTL.

Nakon toga došao je red da Antonija i Sky otkriju tko izlazi iz Kuće pa je tako Vesna napustila Košutnjak. Voditeljima je rekla da je dala sebi zadatak kad je ulazila u Kuću da će biti uz Gorana jer su ga svi nepravedno odbacili. Također otkrila je da su se pomirli i da će s njim zasigurno ostati prijateljica te da bi željela da on pobijedi.

Koga su stanari poštedjeli slijedećih nominacija, s kim će sad Goran pričati kada je Vesna otišla, što će biti između Ervina i Barbare, ne propustite pogledati u nedjelju, od 20 sati, u duploj dozi Big Brothera, u XXL izdanju!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 00:20