NE MOŽE JE VIDJETI

Zloglasni srpski reality je završio, ali skandali se gomilaju! Bivši dečko fatalne Dubrovčanke: ‘Nju mi ne spominjite!‘

Srpskim medijima je otkrio zašto nije u svom očekivanom stilu došao na imanje

Janjuš i Aneli iz ‘Elite‘

 Screenshot/instagram/youtube/

- Kad sam ušao kroz ova vrata, dobio sam anksioznost, osjećam se kao da lete komete pored nas. Samo sam se s Krunom vidio i to je to. Ja ne mogu gledati ove ljude iz realityja... Kada mi se netko javi, meni se pojavi neka struja u trbuhu - rekao je neraspoloženi Marko Janjušević Janjuš, jedan od natjecatelja zloglasnog reality showa srpskog Pink TV-a; "Elita", pri dolasku na završnu zabavu ove sezone emisije.

Srpskim medijima je otkrio zašto nije u svom očekivanom stilu došao na imanje, a progovorio je i o Aneli Ahmić, Dubrovčanki koja je odnijela drugo mjesto u spomenutom realityju, a ujedno je bila i njegova partnerica tijekom trajanja emisije.

Janjuš je zatim otkrio i planira li porazgovarati s Aneli i u kakvom su odnosu, prenosi Kurir.

- Prije bih iskreno volio da mi šamar opališ nego da mi postaviš to pitanje. Sve ti je jasno zbog pjesme, evo zore, Bogu da se pomolim. Popit ću još dva piva i otići spavati. Njeno ime neka se ne spominje, eto, sve pjesma govori - dodao je Janjuš.

Usprkos tome što nije odnijela pobjedu nazad kući u Dubrovnik, Aneli se u emisiji istaknula kao jedna od najkontroverznijih sudionica, a zbog njezine životne priče i turbulentne veze s natjecateljem Markom Janjuševićem mnogi su bili uvjereni da će upravo ona pobijediti. Umjesto pobjedničke nagrade od 100 tisuća eura, Aneli je kući odnijela 50 tisuća eura. Spomenuti Janjušević zauzeo je šesto mjesto, a prema studiju je krenuo bez pozdrava s bivšom djevojkom Aneli.

Podsjetimo, Dubrovčanka sa sarajevskom adresom bila je najkontroverznija natjecateljica ovog izdanja "Elite", a uz vezu s Markom, raspričala se i o odnosu s ocem svog djeteta. Nadalje, brojne je gledatelje zaintrigirala činjenica da je i s Janjuševićem ostala u drugom stanju, pa odlučila prekinuti trudnoću.

Inače, reality je trajao od rujna prošle godine, a prema podacima koji su izneseni sinoć, riječ je o najgledanijem realityju na ovim prostorima kojeg je dnevno gledalo čak dva milijuna ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. kolovoz 2024 16:04