NISU U DOBRIM ODNOSIMA

50 Cent jedan je od rijetkih koji javno pričaju protiv Diddyja, sad je objasnio zašto: ‘Radim to posljednjih 10 godina‘

Dva slavna repera već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, a 50 Cent je nedavno komentirao i optužbe protiv ozloglašenog Diddyja

50 Cent, P. Diddy

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Reper 50 Cent priznao je zašto je javno napadao Seana Diddyja Combsa u posljednjih nekoliko godina, a posebno nakon što je reper uhićen. 50 Cent i Diddy nisu u dobrim odnosima već duže vrijeme, a nedavno je reper pričao i o optužbama protiv ozloglašenog glazbenog mogula koji je trenutno u pritvoru.

image

50 Cent

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Gledajte, izgleda kao da ja radim neke krajnje nečuvene stvari, ali to nije tako. Ja zapravo govorim ono što sam i govorio posljednjih 10 godina. Sad sve postaje intenzivnije kad su u pitanju vijesti o Puffyju, ali nevezano uz to, ja uvijek govorim: ‘To je moja perspektiva jer sam ja izbjegavao te stvari cijelo vrijeme jer to nije moj stil‘", rekao je 50.

Njihov je sukob postao još intenzivniji otkad je Diddy završio u pritvoru sredinom rujna. 50 Cent je nakon Combsovog uhićenja rekao da je krenuo sa snimanjem dokumentarca o reperu pod nazivom "Diddy Do It?". Optužbe protiv Diddyja je opisao "uznemirujućima", a istaknuo je da njegove radnje ne prikazuju cijelu priču o hip-hopu i njegovoj kulturi.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Angela Weiss/Afp

Rekao je i kako će sav prihod od filma donirati žrtvama seksualnog nasilja.

Inače, Diddyja je već nekoliko muškaraca i žena optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, a u pritvoru je završio zbog sumnji na reketarenje, trgovinu ljudima i kriminalna djela vezana uz prostituciju. On je negirao sve optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. listopad 2024 16:38