STARA SVAĐA

50 Cent narugao se na račun Diddyja: ‘Ovdje sam u dobrom društvu i nemam 1000 bočica lubrikanta kod sebe‘

Sean Diddy Combs i 50 Cent godinama su u zavadi, koja se ponovno rasplamsala usred Diddyjevih pravnih problema

50 Cent

 Ryan K Rolo/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Ryan K Rolo/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač 50 Cent našalio se na račun kolege Seana Diddyja Combsa nakon što je uhićen zbog reketarenja, trgovine ljudima u svrhu seksualne eksploatacije i kaznenih djela vezanih uz prostituciju. Kao što znamo, početkom godine je policija ušla u Didddyjeve domove i zaplijenila više od 1000 bočica dječjeg ulja i lubrikanata.

Zapanjujuća brojka postala je goruća tema na društvenim mrežama pa se tako u vrevi komentara pronašao i onaj repera 50 Centa. "Ovdje sam u dobrom društvu Drew Barrymore, i nemam 1000 bočica lubrikanta kod kuće", napisao je na X-u reper nakon gostovanja u talk showu "The Drew Barrymore Show".

Diddy i 50 Cent godinama su u zavadi, koja se ponovno rasplamsala usred Diddyjevih pravnih problema. Kako Page Six piše, 50 Cent je čak obećao da će producirati dokumentarac o cijeloj situaciji, a koji će nazvati "Diddy Do It?". Podsjetimo, Diddyjev je pad počeo prošle godine u studenom kada ga je bivša djevojka, Casandra Cassie Ventura optužila za silovanje i fizičko zlostavljanje.

Par se već dan kasnije nagodio, a onda je još najmanje sedam drugih ljudi iznijelo slične optužbe protiv repera. Sada, u najnovijoj optužbi stoji da je Diddy desetljećima "zlostavljao, prijetio i prisiljavao žene i druge oko sebe da ispune njegove seksualne želje, zaštite njegov ugled i prikriju njegovo ponašanje."

Marc Agnifilo, Diddyjev odvjetnik, u izjavi je rekao da reper nije savršen, ali da nije učinio ništa protiv zakona. "Molim vas, zadržite svoje prosudbe dok ne dobijete sve činjenice. On je nevin čovjek koji nema što skrivati i koji jedva čeka da se skine ljaga s njegovog imena na sudu", kazao je Agnifilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 08:59