VELIKI PREOKRET

Adele se zaručila! Najbogatiji sportski agent konačno je kleknuo: ‘Izvrsni smo jedno za drugo‘

‘Sve je dobro. Ona je izvrsna za mene. Mi smo izvrsni jedno za drugo‘, rekao je Rich Paul

Adele i Rich Paul

 Beautiful Sports/wunderl/imago Sportfotodienst/profimedia/Beautiful Sports/wunderl/imago Sportfotodienst/profimedia

Iako se mjesecima nagađalo da su već vjenčani, pjevačica Adele i njezin partner, jedan od najbogatijih sportskih agenata NBA lige, Rich Paul navodno su se u četvrtak potajno zaručili, prenosi Daily Mail. Paul je zaprosio pjevačicu u njezinom rodnom Tottenhamu, a sretnu je vijest Adele odmah podijelila sa svojim prijateljima i obitelji.

"Rich je planirao da prosidba bude u njezinom rodnom gradu te joj je poklonio nevjerojatan dijamantni prsten od četiri karata", kazao je izvor pa otkrio da se veliko vjenčanje može očekivati već sljedeće godine.

image

Adele i Rich Paul

Javier Rojas/zuma Press/profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

Kao što znamo, prošle se godine pretpostavljalo da se par vjenčao jer je Adele bila na komičarskom showu Alana Carra u Los Angelesu i Alan je upitao publiku je li se netko nedavno vjenčao na što je pjevačica, kako je prepričao izvor, viknula da je. Iako samu vijest kasnije nisu ni potvrdili ni demantirali, Rich je priznao tada da su u dobroj fazi vezi.

"Sve je dobro. Ona je izvrsna za mene. Mi smo izvrsni jedno za drugo", rekao je. Također, na TikToku je bio video s njezina koncerta gdje ju je obožavateljica pitala želi li se udati za nju, na što je Adele odgovorila da je hetero i da je njezin suprug također na istom koncertu.

Osim toga, mnogi su opazili da Adele već nosi dijamantni prsten godinu dana, ali ona je demantirala da je to zaručnički prsten pa priznala da jednostavno voli vrhunski nakit. Inače, par je prvi put javno objavio svoju vezu u srpnju 2021. kada su zajedno sjedili pored terena na NBA utakmici.

image

Adele i Rich Paul

Spidey/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Spidey/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Adele i Rich Paul

Javier Rojas/zuma Press/profimedia/Javier Rojas/zuma Press/profimedia

Adele je ranije priznala da joj je to do sada najlakša veza, hvalila je javno svog partnera, ali otkrila i da želi ponovno postati mama. Kao što znamo, pjevačica ima desetogodišnjeg sina Angela iz trogodišnjeg braka sa Simonom Koneckim. Izvori tvrde i da se Adele nakon odrađenih gaža u Los Angelesu vraća živjeti u Veliku Britaniju.

Zvijezda se još 2016. preselila u Los Angeles, a s Richijem je kupila vilu glumca Sylvestra Stallonea na Beverley Hillsu u vrijednosti od 58 milijuna dolara. Veći su dio srušili do temelja u velikoj obnovi, ali malo toga renovirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 18:53