PREVRTLJIVI GLUMAC

Affleck pokušava zataškati vezu s mladom nasljednicom jer se boji J. Lo, ali i Trumpa: ‘Ja nju uopće ne poznajem‘

Ben je stavio svoju vezu s Kick Kennedy ‘na pauzu‘

Ben Affleck i Kick Kennedy

 Profimedia/afp/

Ben Affleck (52) očajnički pokušava ‘izbrisati‘ Kick Kennedy iz svog života zbog straha da će njihova veza negativno utjecati na razvod od Jennifer Lopez (55), a insajderi dodaju da je također zabrinut zbog povezivanja s Donaldom Trumpom, doznaje ekskluzivno Daily Mail.

Prije nekoliko dana Affleckova glasnogovornica demantirala je izvješća da on izlazi s 36-godišnjom kćeri Roberta F. Kennedyja Jr.-a. Glumac je usred razvoda s pjevačicom, a iz njegovih krugova čak je rečeno da on mladu nasljednicu uopće niti ne poznaje.

Poricanje je uslijedilo nakon što je više izvora tvrdilo da su se Ben i Kick blisko družili i da su izlazili prije nego što je Ben obnovio svoju vezu s JLo.

Izvori su britanskom mediju rekli da Ben stavlja svoju vezu s Kick ‘na pauzu‘ zbog zabrinutosti da bi to moglo biti štetno za njegovu brakorazvodnu parnicu i njegovih strahova da će biti povezan s Trumpom jer je njezin otac podržao u kampanji za američkog predsjednika.

Podsjetimo, neovisni kandidat Robert F. Kennedy Jr. objavio je prije tjedan dana da suspendira svoju kampanju i da će podržati republikanca Trumpa.

image

Kick Kennedy i Robert F. Kennedy Jr.

Planet Photos/planet/profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Kennedy (70), većinu života demokrat i potomak moćne dinastije Kennedyja, rekao je da su ga načela zbog kojih je napustio Demokratsku stranku sada primorala da "podrži predsjednika Trumpa". Istaknuo je da se ne povlači potpuno, nego će izaći na izbore u saveznim državama u kojima to neće utjecati na ishod izbora.

"Ben nije trebao ništa reći", rekao je jedan insajder. "Pokušao je izbrisati Kick iz svog života, ali to jednostavno nije bilo pošteno prema njoj, niti prema bilo kome tko je poznaje", smatra izvor.

Oskarovac se pokušava izvući na kartu ‘Ne poznajem je‘, ali kao da nije svjestan da njih dvoje nisu jedine dvije osobe na svijetu za njihov odnos.

U srijedu su izvori potvrdili da je Jennifer bila ‘jako uzrujana‘ na Bena usred glasina da se posljednjih tjedana ponovno nalazi s Kick.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

Valerie Macon/Afp

"To ju je stvarno jako pogodilo. Jako je uzrujana i razočarana Benom", rekli su za People.

Prošlog tjedna otkriveno je da su Kick i Ben ‘uživali provoditi vrijeme‘ zajedno, ali da je spisateljica i dalje šutljiva o njihovoj vezi jer ne želi da ju javnost smatra ‘ljubavnicom‘. Njih dvoje navodno su imali kratku aferu prije nego što se opet zaljubio u Lopez.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 09:43