REGIONALNA ZVIJEZDA

Aleksandra Prijović staje nakon šeste Arene: ‘Nećemo pretjerivati. Ali, družit ćemo se mi još. Nećete me se lako riješiti‘

Pjevačica je prošle godine održala pet koncerata u Zagrebu, a turneju u Hrvatskoj će zaključiti još jednim

Aleksandra Prijović u Zagrebu

 Vanesa Pandzic/Cropix

Regionalna zvijezda Aleksandra Prijović najavila je još jedan koncert u zagrebačkoj Areni 25. studenog ove godine. Oduševljeni obožavatelji pohrlili su po svoje ulaznice, a neki su se pitali hoće li Prijović najaviti još jedan koncert. Međutim, kako je sada otkrila za Extra FM, druge Arene neće biti.

"Moram reći da mi je velika želja bila da se dogodi šesta Arena. Ja sam to i obećala i htjela sam ispuniti to. Jako sam sretna što ću ponovno nastupati u Zagrebu", kaže Aleksandra.

Aleksandra je nedavno u jednom danu rasprodala još jedan koncert u Beogradu, a isto bi se moglo dogoditi i u Zagrebu. Međutim, ovaj put Prijović neće najavljivati nove koncerte.

"Ovo je sada, pokraj Splita, posljednji koncert u Hrvatskoj jer smo i počeli u Zagrebu kad je Hrvatska u pitanju. Samo će jedan koncert biti. Eto, ja sam stvarno htjela ispuniti obećanje. Znate da sam rekla da ću se potruditi da se dogodi i šesti koncert", rekla je Prijović pa dodala da sigurno neće biti i sedme Arene. "Nećemo pretjerivati, mislim da je dosta", rekla je kroz smijeh pjevačica.

image

Aleksandra Prijović u Zagrebu

Vanesa Pandzic/Cropix

Regionalna pjevačica je progovorila i o dugo iščekivanom koncertu u Splitu koji je najavila 9. studenog. Ubrzo je najavila i drugi koncert u dvorani Gripe koji će se održati 10. studenog.

"Ja sam toliko poruka dobila prije nego što smo najavili Split. Ustvari, tako je i počela turneja. Tako da, čekali smo slobodne termine i kad sam shvatila da će najaviti, jako sam bila sretna zato što sam znala da će publika u Splitu biti oduševljena jer su mi toliko poruka slali, toliko su mi i komentara pisali i jedva sam čekala to objaviti. Eto, dva dana ćemo se družiti u Splitu, poslije Zagreb i to je to", ispričala je ona.

image

Aleksandra Prijović u Zagrebu

Vanesa Pandzic/Cropix

Ranije je pjevačica rekla da će nakon turneje uzeti pauzu kako bi se fokusirala na novu glazbu, ali i kako bi mogla malo odmoriti nakon brojnih koncerata i naporne godine koja je iza nje. Za Extra FM je otkrila postoji li već neka pjesma koja ju je osvojila.

"Ja uvijek imam pjesama koje su dobre, ali mi smo malo specifični pa to preslušavamo tisuće i tisuće puta. Ja uvijek imam dvadesetak pjesama, ali teško je odabrati one najbolje jer uvijek dolaze nove pjesme, tako da, sad kad završi turneja ću malo odmoriti i pripremati nove pjesme. Družit ćemo se mi još svakako. Mislite li da ćete me se tako lako riješiti?", zaključila je pjevačica.

image

Aleksandra Prijović u Zadru

Jure Miskovic/Cropix

Aleksandra je u prosincu prošle godine nastupala čak pet puta u rasprodanoj Areni, a tijekom svoje turneje "Od istoka do zapada" je nastupala i u Osijeku, Varaždinu, Rijeci i Zadru. Nastupala je i u brojnim regionalnim gradovima, a najavila je i koncerte u inozemstvu. Nedavno je najavila i dva koncerta u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 14:28