PRED PUNIM STADIONOM

Američka pjevačica zgrozila naciju izvedbom himne pa šokirala priznanjem: ‘Bila sam pijana, idem u bolnicu...‘

Izvedba himne američke country pjevačice Ingrid Andress postala je viralni hit

Ingrid Andress

 Screenshot ‘X‘

Američka country pjevačica Ingrid Andress ispričala se i priznala da je bila pijana dok je izvodila američku himnu na bejzbolskom stadionu u saveznoj državi Teksas u ponedjeljak, javlja BBC.

Njena čudna izvedba himne "The Star-Spangled Banner" postala je viralni hit nakon Home Run Derbyja Major League Baseballa.

- Sinoć sam bila pijana. Danas se prijavljujem u bolnicu kako bih dobila potrebnu pomoć. To sinoć nisam bila ja. Ispričavam se MLB-u, svim navijačima i ovoj zemlji koju toliko volim zbog te izvedbe. Javit ću vam kako je na odvikavanju, čujem da je super zabavno - napisala je Andress, pjevačica koja je četiri puta bila nominirana za Grammy.

Njena a-capella verzija himne na društvenim je mrežama nazvana "bolnom" i "jednom od najgorih izvedbi nacionalne himne ikada". Daily Beast je napisao kako je "Amerika dobila novu najgoru izvedbe nacionalne himne svih vremena".

Društvenom mrežom ‘X‘ kruže i isječci na kojima se vidi kako se igrač Philadelphia Philliesa Alec Bohm smije dok Andress pjeva.

Za razliku od brojnih negativnih komentara na društvenim mrežama, kolege s američke scene pružile su podršku Ingrid Andress.

"Jako mi je žao što prolaziš kroz ovo. Čuvaj se i iz ovoga ćeš izaći puno jača", napisala je pjevačica i glumica Lucy Hale, a sličnu poruku uputila joj je i country zvijezda Martina McBride: "Šaljem puno ljubavi...‘

Kantautorica Julia Michaels napisala je: "Volim te, djevojko. Žao mi je što prolaziš kroz ovo. I žao mi je što svijet može biti tako okrutan". I pjevačica Carly Pearce pohvalila je Andress ustvrdivši kako treba puno snage za takvu vrstu priznanja u medijima.

Jedan obožavatelj objavio je stariju snimku Andress na pozornici na koncertu uz jednostavni opis: "Ovo je njen pravi talent".

Andress se 2010. pojavila kao a-cappella pjevačica u NBC-evoj seriji The Sing-Off, a nakon što je stvorila solo karijeru, bila je nominirana za nagradu Grammy 2021. za najboljeg novog izvođača. Koautorica je hit pjesme ‘Boys‘ Charli XCX i ‘Girl in the Mirror‘ Bebe Rexhe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2024 12:45