PORUKA NA ZAPEŠĆU

Angelina Jolie progovorila o novoj tetovaži koju dijeli s kćeri: odabrale su naslov pjesme koja ih povezuje

"Kada jednom postanete roditelji, više si niste na prvom mjestu, živite život za drugoga i to je jedan prekrasan osjećaj..."

Vivian Joie-Pitt i Angelina Jolie

 Dia Dipasupil/getty Images/profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Angelina Jolie i njezina kći Vivienne odlučile su na trajni način obilježiti vrijeme koje su provele radeći zajedno. Glumica (49) je u novom intervjuu za CR Fashion Book ispričala da su ona i njezina 16-godišnja kći Vivienne napravile iste tetovaže tijekom posebnog vremena zajedničkog rada na brodvejskom mjuziklu The Outsiders piše magazin People.

Tetovirale su frazu „Stay Gold“ što bi se na hrvatski prevelo „ostani zlatan/zlatna“, a sama se tetovaža odnosi na naslov jedne od originalnih pjesama u mjuziklu koji je Jolie koproducirala uz pomoć Vivienne.

„Tetovaža puno znači svakoj od nas posebno, ali i u paru“, nastavila je glumica pričati o tetovaži koja je svoje prvo predstavljanje imala u travnju na premijeri mjuzikla.

image

Vivian Joie-Pitt i Angelina Jolie

Mm/abaca/abaca Press/profimedia/Mm/abaca/abaca Press/profimedia

Smjestila ju je na zapešću između svojih ostalih tetovaža, a gdje je smještena ona njezine kćeri još nije otkrila. Glumica se pojavila na svom prvom snimanju za naslovnicu i intervjuu za listopadsko izdanje CR Fashion Booka gdje je razgovarala o majčinstvu i svojoj karijeri te se osvrnula i na svoj modni brend Atelier Jolie.

Majka i kćer su se na zajednički projekt odlučile nakon što je Vivienne, inače strastvena zaljubljenica u kazalište, nagovorila glumicu da postane jedna od glavnih producentica mjuzikla. Vivienne je ovu adaptaciju novele autorice Susan Eloise Hinton prvi puta vidjela 2023. godine u La Jolla Playhouse u San Diegu i jako joj se svidjela.

Glumica se u istom intervju dotaknula još jedna tetovaže koju dijeli sa svojom djecom, a riječ je o sličici pričice. Nije precizirala s kojim djetetom dijeli tu trajnu uspomenu, ali glumica je majka šestero djece koje dijeli s bivšim suprugom Bradom Pittom. Riječ je o Maddoxu (23), Paxu (20), kćeri Zahare (19), Shiloh (18) te blizancima Vivienne i Knoxu (16).

image

Angelina Jolie i djeca

Capital Pictures/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Capital Pictures/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Jolie je progovorila i o onome što je naučila od djece, ali napominje kako ih ima puno stoga se ne može točno sjetiti specifičnih stvari koje je „pokupila“ od svakoga.

„Kada jednom postanete roditelji više si niste na prvom mjestu, živite život za drugoga i to je jedan prekrasan osjećaj“, napomenula je glumica.

image

Vivian Joie-Pitt i Angelina Jolie

Dia Dipasupil/getty Images/profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

Osvrnula se i na svoj modni brend koje je pokrenula u svibnju 2023. godine istaknuvši kako je željela stvoriti zajednicu, odnosno doma, u kojem će ljudi bezbrižno moći stvarati i biti inspirirani.

„Uvijek sam voljela izrađivati i dizajnirati zajedno s briljantnim krojačima, kostimografima i kreatorima uzoraka koje sam imala privilegiju susresti tijekom svoje karijere. Stoga sam htjela osnovati kolektiv umjetnika i dizajnera koji me inspiriraju i stvaraju na način koji ne izaziva prekomjernu potrošnju. Postoji samo jedno pravilo za naše goste u rezidenciji; ne smiju stvarati samo za sebe, moraju pridonositi zajednici, trgovati, poučavati ili zabavljati“, pojasnila je glumica za kraj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 11:20