VIĐENI SU U VENECIJI

Angelina Jolie već više od godinu dana skriva svoj romantični odnos? Sada su je uhvatili s reperom u hotelu...

Akala je svoju karijeru započeo kao reper, ali onda se okrenuo političkom aktivizmu...

Angelina Jolie

 Marco Bertorello/Afp

Glumica Angelina Jolie potaknula je glasine da ponovno ljubi, ovoga puta britanskog repera i političkog aktivista Akalu, prenosi Daily Mail. Naime, par je viđen kako napušta hotel tijekom Venecijanskog filmskog festivala, a neki tvrde da ova romansa postoji već više od godinu dana.

Mediji pišu da se Akala još prošlog svibnja, na književnom festivalu Calabash na Jamajci, družio s glumicom i njezinim kćerkama, 19-godišnjom Zahari i 18-godišnjom Shiloh. Pola godine nakon toga uživali su na zajedničkoj večeri u Milanu, a neki smatraju da je upravo to ono što je Jolie privuklo kod Akale.

"Mislim da je velik dio njezine privlačnosti prema Akalu, osim fizičke, to što ga vidi u interakciji s njezinom djecom jer joj je to jako važno", kazao je izvor. Inače, osim Zahare i Shiloh, Jolie je u braku s bivšim suprugom, glumcem Brad Pittom dobila i 22-godišnjaka Maddoxa, 20-godišnjeg Paxa te blizance Vivienne i Knox (15).

"Povezuje ih interes za aktivizam i dijele strast prema putovanjima i otkrivanju različitih kultura. Prošlo je dosta vremena otkako je osjetila ovakvu privlačnost", tvrdi izvor. Akala je svoju karijeru započeo kao reper, ali onda se okrenuo političkom aktivizmu.

Inače, glumice se u proteklih godinu dana povezivali i s brodvejskim skladateljem Justinom Levineom. Levine i Jolie su se upoznali na projektu "The Outsiders", mjuzikla kojeg je Jolie producirala. "Angie jednostavno obožava Justina, a toliko vremena provode zajedno da mnogi misle da bi veza mogla postati romantična", rekao je ranije izvor.

Nijedan romantični odnos nije potvrđen, ali nakon zajedničkog pojavljivanje Akala i Jolie na ovogodišnjem Venecija Film Festivalu možda bi mogla uslijediti potvrda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:14