BILI SU DOBRI

Ashton Kutcher u panici zbog Diddyja: ‘Misli da će sve slagati i okriviti njega kako bi očistio svoje ime‘

Glumac i reper zbližili su se prije gotovo 20 godina, a prestali su razgovarati kratko nakon prvih optužbi protiv repera

Ashton Kutcher

 Vegan/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Reper P. Diddy uhićen je prije dva tjedna u New Yorku te se trenutno nalazi u detencijskom centru u Brooklynu. Njegov bliski prijatelj Ashton Kutcher sada živi u strahu hoće li ga reper okriviti za djela koja je on počinio, samo kako bi "očistio" svoje ime.

Reper kojeg terete za reketarenje, trgovinu ljudima i druga kriminalna djela je s Kutcherom u dobrim odnosima već gotovo dva desetljeća. Često su obojica pričali jedan o drugome, a imali su samo riječi hvale. Ashton je također bio gost na barem jednoj od Diddyjevih ozloglašenih bijelih zabava. Sada se glumac boji da će Diddy reći ili napraviti nešto te se okrenuti protiv bliskih ljudi samo kako bi izašao iz pritvora.

image

Ashton Kutcher, Demi Moore i Sean Combs

Kathy Hutchins/Capital Pictures/Profimedia

"Ashton apsolutno žali zbog prijateljstva s Diddyjem s obzirom na to što se dogodilo. Osjećao se izdano, uzetim zdravo za gotovo i izmanipuliranim. Isto se osjećao oko Dannyja Mastersona. Sada ne vjeruje nikom osim svojoj supruzi Mili. U svom će uskom krugu držati samo obitelj", rekao je izvor za Daily Mail.

Kutcher i Kunis su se prošle godine našli na meti komentara nakon što su u javnost isplivala njihova pisma podrške Dannyju Mastersonu, koji je osuđen na 30 godina zatvora zbog silovanja. Nakon negativnih komentara koje je primio nakon situacije s Mastersonom, sada se priprema na isto zbog Diddyja.

"Ashton ima strahove oko toga kako će se istraga odigrati. Osjeća kao da Diddyju nije problem lagati vlastima i izreći imena nekih svojih slavnih prijatelja, ako bi to značilo da će izaći iz zatvora. Diddy sada može reći bilo što, napraviti bilo što i okrenuti se protiv bilo koga. Svi koji su bliski Diddyju se boje mogućnosti da će iznijeti lažne navode kako bi očistio svoje ime. Ako ga vlasti budu kontaktirali, on će u potpunosti surađivati i nema ništa za skrivati. Ashton zna da si je iskopao rupu s ovim, ali nikad, u milijun godina, nije mogao vjerovati da je Diddy zaista radio ove užasne stvari", rekao je insajder.

image

Ashton Kutcher i Mila Kunis

Planet Photos/Planet/Profimedia

Dodao je da Ashton nikada nije sudjelovao u Diddyjevim "freak-offs" zabavama, na kojima je seksualno zlostavljao svoje žrtve i sve snimao. Izvor je istaknuo i da je Kutcher prekinuo kontakt s reperom nakon što je u javnost isplivao video u kojem fizički napada svoju bivšu djevojku Cassie.

"Imali su iskreno prijateljstvo. Ali, kad su Ashton i Mila vidjeli video Cassie, shvatili su da je čudovište i da ga ne žele imati u svom životu", dodao je izvor.

Diddy je 2018. godine rekao da je njega i Ashtona zbližio glumčev show "Punk‘d". "Nazvao sam ga jedan dan i rekao: ‘Čuo sam da ćeš se našaliti sa mnom i ne mislim da je to dobra ideja. Ako to napraviš, neće dobro završiti za tebe, ali mislim da se možemo dogovoriti", ispričao je on. Diddy se bojao da će završiti u emisiji jer je smatrao da su neke podvale bile opasne. Od tada su se počeli družiti, a Kutcher je ranije komentirao i reperove zabave.

image

Ashton Kutcher

Patrick T. Fallon/Afp/Profimedia

"Imam puno toga za reći što ne smijem. Dakle, uh... Priče o Diddyjevom tulumu, to su neka čudna sjećanja", rekao je on ranije, kako je pisao Page Six.

Inače, Diddyju sada prijeti doživotna kazna, ako ga osude. Dosad su ga optužili za trgovinu ljudima u svrhu seksualne eksploatacije, prijevaru i prisiljavanje, kriminalna djela vezana uz drogu i prostituciju, otmice, fizičko i seksualno nasilje nad ženama i muškarcima i drugo. Optužnica protiv njega se fokusira na njegove "freak-offs" zabave koje su se odvijale u hotelskim sobama, a u kojima su sudjelovale ženske i muške prostitutke. Neke od tih zabava su trajale danima, a žrtve su se dugo oporavljale nakon njih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. listopad 2024 15:54