SVIDJELO JOJ SE

Avril Lavigne o nastupu u Puli: ‘U Hrvatskoj je bilo potpuno ludilo! Jedinstven trenutak u životu‘

Pop-punk princeza je još 17. lipnja održala koncert, a sada je na društvenim mrežama objavila pohvale

Avril Lavigne

 Goran Sebelic/Cropix

‘U Hrvatskoj je bilo potpuno ludilo! Nastupati pred golemom publikom u rimskom amfiteatru starom više od 2000 godina doista je jedinstven trenutak u životu!‘, napisala je na svojem profilu na Instagramu Avril Lavigne. Nastup u pulskoj Areni imala je 17. lipnja, u sklopu svoje velike europske turneje, a bio je to prvi nastup kanadske kraljice pop-punka u Hrvatskoj. Ovaj nastup bio je poseban i po tome što je koncert u Puli bio jedini njezin samostalni koncert, a svi ostali na turneji događaju se u sklopu nekog festivala.

image
Goran Sebelic/Cropix

Spektakularan koncert na kojem je radilo 150 članova ekipe, pratili su Avrilini fanovi iz cijele Europe, često odjeveni u specifičnom rockersko-pankerskom stilu ‘slatke razbijačice‘ koji je popularizirala baš Avril, uživali u njezinim hitovima koji su ih odveli na pravo emocionalno putovanje.

Danas 39. godišnja Lavigne, a to pokazuje i ova turneja, trudi se nadoknaditi golemu stanku u svojoj karijeri. Naime, 2014. godine odlučila se povući iz zdravstvenih razloga, što je izazvalo golem šok među njezinim fanovima. Otkriveno je da je oboljela od lajmske borelioze, lajmske bolesti koju prenose krpelji i čija posljedica mogu biti ozbiljni neurološki i kardiološki problemi.

- Samo jedan ugriz kukca može ti opako naštetiti. - rekla je Avril u jednom od intervjua - Ljudi nisu svjesni da se istog trena moraju početi liječiti. Vratila se 2022. godine s čak dva nova albuma i s njom se na velika vrata vratio i pop-punk.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. lipanj 2024 09:28