BILI NA SPOJU

Beckham objavio novu fotku s Victorijom, nije joj se svidjela pa mu je ostavila urnebesan komentar: ‘Što? Davide...‘

Victoria i David nedavno su proslavili 25. godišnjicu braka, a danas slove za jedan od najskladnijih slavnih parova

David i Victoria Beckham

 Instagram/

Bivši nogometaš David Beckham i njegova supruga Victoria Beckham jedan su od najpoznatijih i najskladnijih slavnih parova, a koliko su zaljubljeni često pokazuju na društvenim mrežama. David je u utorak objavio fotografiju s njihovog spoja u vinogradu.

Na fotografiji su pozirali zagrljeni, ali su brojni, uključujući i Victoriju, ubrzo primijetili jedan detalj. Naime, David je fotografiju uredio s neobičnim filterom, zbog kojeg Victorijina kosa nije izgledala onako kako inače izgleda.

U komentarima mu se javila "ljuta" Victoria koja je napisala: "Što? Zašto mi je kosa narančasta? Davide, koji je to filter?". Svojim je komentarom nasmijala obožavatelje, a neki su ju zbog toga nazvali Ginger Spice, umjetničkim imenom Geri Halliwell, Victorijine kolegice iz grupe Spice Girls koja je poznata po svojoj narančastoj boji kose.

Supružnici su nedavno proslavili 25. godišnjicu braka. Vjenčali su se 4. srpnja 1999. godine, a svadbeno su slavlje organizirali u dvorcu Luttrellstown u Irskoj. Ove su godine rekreirali svoje legendarne outfite s vjenčanja pa je tako ona odjenula ljubičastu haljinu, a David je nosio ljubičasto odijelo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. rujan 2024 20:24