OBITELJSKO SLAVLJE

Ben Affleck ponovno je sretan, ali u društvu bivše supruge i njihove djece: Slavili su veliki uspjeh

Jennifer Garner i Ben Affleck, bivši glumački par, dobili su u braku troje djece

Ben Affleck

 Gamr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Gamr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Glumac Ben Affleck ponovno je sretan, ali ovoga puta razlog je njegova bivša supruga, također glumica, Jennifer Garner i njihova djeca, točnije 18-godišnja Violet koja uskoro kreće na fakultet. Violet, kako prenosi Daily Mail, pohađa Sveučilište Yale, a mediji su to zaključili jer je 18-godišnjakinja jednom prilikom nosila majicu karakterističnu za to Sveučilište.

Veliki su uspjeh slavili za večerom Garner, Affleck, Violet i Fin, također dijete glumačkog para. Kao što znamo, osim Violet i Fina, glumački par ima još jedno dijete - sina Samuela. Troje djece su Garner i Affleck dobili u braku koji je trajao od 2005. do 2018. godine.

Iako Affleck i njegova sadašnja supruga, pjevačica Jennifer Lopez još uvijek, koliko je poznato medijima, nisu podnijeli papire za razvod braka, obožavatelji imaju sve manje nade da će se slavni par pomiriti. Daily Mail piše da je Lopez nedavno bila kod Bena kako bi mu čestitala rođendan, ali da se ondje nije zadržala, već da je noć nastavila u društvu svojih prijateljica na koncertu Bruna Marsa.

Podsjetimo, glumca nismo vidjeli uz Lopez kada je ona ovoga ljeta napunila svoj 55. rođendan. Inače, pjevačica je prije nekoliko dana posjetila Afflecka u njegovoj kući u Pacific Palisadesu, koju je kupio u srpnju te čija se vrijednost procjenjuje da je 20,5 milijuna dolara, i napustila novi dom glumca zajedno s njegovim sinom, kojeg je kasnije odvela u trgovački centar.

Ipak, Lopez se na obiteljskom slavlju Violetina uspjeha nije pojavila. Izvori su otkrili da pjevačica također traži novi dom, s obzirom na to da je slavni par svoju zajedničku vilu na Beverly Hillsu stavio na prodaju za 68 milijuna dolara. "Pokušava pronaći novi dom kako bi počela ispočetka. Par nastavlja živjeti odvojeno", kazao je ranije izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 05:23