BIZARNO IZDANJE

Bianca gotovo gola sjela za volan: Poderanom majicom jedva je pokrila grudi...

Supruga slavnog repera privlači pozornost gdje god da se pojavi, a isto je napravila i na novoj fotografiji

Bianca Censori

 Instagram/

Bianca Censori, supruga repera Kanyea Westa, svima je dobro poznata po svojim provokativnim modnim kombinacijama, s kojima malo koga ostavlja ravnodušnim. Posljednjih nekoliko dana vrijeme provodi sa svojom sestrom Angelinom koja je na Instagramu pokazala možda najizazovniji Biancin outfit dosad.

Angelina je svoju sestru fotografirala na prednjem sjedalu automobila. Bianca je tijekom vožnje nosila samo gaćice u boji kože i "poderanu" majicu koja je jedva pokrila njezine bujne grudi.

image

Bianca Censori

Instagram/

Sudeći prema fotografiji, nosila je i najlonke boje kože, kojima često upotpunjava svoje kombinacije.

Tako je još jednom pokazala svoju vitku figuru, kojom se često hvali u izlascima. Suprugu slavnog repera prolaznici su mogli vidjeti u prozirnim kabanicama, najlonkama koje je nosila umjesto hlača, prozirnim kombinezonima... Međutim, iako su neki oduševljeni njezinim outfitima, brojni su je zbog istih kritizirali.

image

Bianca Censori

Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Među njima je i Kanyeova bivša supruga Kim Kardashian, kojoj je zasmetalo to što se Bianca u, kako ona smatra, neprikladnom outfitu družila s njezinom kćeri North. Navodno je, kako prenosi The US Sun, Kim zatražila hitan sastanak s njom i reperom kako bi razgovarali o njihovom ponašanju. Reality zvijezda smatra kako to više nije "zdravo okruženje" za njezinu djecu te želi s parom razgovarati o pravilima.

image

Bianca Censori

Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 08:56