PRONAŠLA SREĆU

Bili su obožavani par iz bajke, a onda su procurili šokantni detalji: Danas Marica ima dijete s Djokom i veliki osmijeh na licu

Eros Ramazzotti i Marica vjenčali su se 2014., a razveli 2019., a kružile su glasine da je svemu presudila njegova nevjera

Marica Pellegrinelli i William Djoko u šetnji s bebom

 Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Manekenka Marica Pellegrinelli prošlog je mjeseca rodila treće dijete, prvo s novim dečkom Williamom Djokom, a sretni roditelji sada su viđeni kako razmjenjuju nježnosti na ulici tijekom šetnje s prinovom.

Ljepotica je rodila u jednoj klinici u Milanu, a svojim su obožavateljima otkrili da je na svijet stigla malena Ariela Wilhelmina.

image

Marica Pellegrinelli i William Djoko u šetnji s bebom

Mega/the Mega Agency/profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Inače, Marica je pažnju svjetske javnosti privukla svojom vezom sa slavnim pjevačem Erosom Ramazzottijem, a bili su jedan od najpopularnijih parova u Italiji. Obožavatelji i paparazzi pratili su ih na svakom koraku, a mnogi su njihov odnos smatrali ljubavlju kakva se može vidjeti samo u bajkama. No, toj je bajci došao kraj pa su mnoge šokirali objavom da se razvode.

Eros i Marica vjenčali su se 2014., a razveli 2019., a kružile su glasine da je svemu presudila njegova nevjera.

Ona je u jednom intervjuu za ‘Weekly F‘ izjavila da se ljubav dogodila iznenada i da je bila neodoljiva jer je njoj tada bila samo 21 godina. Otkrila je i da je Ramazzotti pod svaku cijenu želio imati djecu, na što je ona pristala. No, priznala je da smatra kako je ipak bila premlada da već tada postane majka.

"Pristala sam da imamo djecu da bih mu ugodila, bila sam premlada za to", izjavila je.

Tako se 2011. rodila njihova prva kći Raffaella Maria, a godinu dana nakon što su se vjenčali stigao je i sin Gabrio Tullio.

"Bila su to sjajna iskustva, ali me često ostavljao samu s djecom zbog obaveza. Sve dok djeca nisu krenula u osnovnu školu, uvijek sam pratila muža na turneji. Onda sam prestala raditi, a brak je već bio gotov", izjavila je jednom prilikom za designerwomen.co.uk.

image

Eros Ramazzotti i Marica Pellegrini

Briquet Nicolas/abaca Press/profimedia/Briquet Nicolas/abaca Press/profimedia

Njihovo je vjenčanje bilo bajkovito - imali su 200 gostiju, a Marica je blistala u vjenčanici modne kuće Valentino. Haljina je po sebi imala note omiljene pjesme para. Često ih se moglo vidjeti i kako u javnosti razmjenjuju nježnosti, a onda je sve šokirala vijest o razvodu. Ipak, i nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su odgajali djecu.

Samo dva mjeseca nakon razvoda, Marica je viđena kako ljubi poduzetnika Charleyja Vezzu, a 2021. planula je ljubav s DJ-em Williamom Djokom.

Podsjetimo, talijanski zavodnik Ramazzotti ranije je bio u braku s modelom i voditeljicom Michelle Hunziker, od 1998. do 2009., te su dobili kćer Auroru Sophie. Navodno su se rastali jer je ona tad bila pripadnica švicarske sekte i pjevač joj je dao ultimatum, a ona je odlučila da je najbolje da se razvedu. Ona se 2014. udala za Tomasa Trussardija, s kojim je dobila još dvije djevojčice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 13:40