DETALJI S PARTYJA

‘Bio sam na Diddyjevoj zabavi kad sam imao 6 godina. Sve je bilo puno marihuane i žena u toplesu‘

Justin i njegova obitelj bili su pozvani na jednu od reperovih bijelih zabava. Prizori su ih šokirali

P. Diddy na tulumu u Las Vegasu 2014. godine

 Mpnc/Backgrid Usa/Profimedia

Reper Sean Combs, poznatiji kao P. Diddy, nedavno je uhićen u New Yorku. Tereti ga se za reketarenje, trgovinu ljudima i druga kriminalna djela, od kojih je neka počinio na svojim zabavama. Reper je poznat po svojim raskošnim partyjima koje su posjećivale brojne zvijezde, ali i oni manje poznati.

image

Diddyjeva zabava na kojoj je bio Leonardo DiCaprio

Globe Photos/Zuma Press/Profimedia

Sada se oglasio Justin Litovsky, 30-godišnjak koji kaže kako je bio na jednoj od Diddyjevih zabava kad je imao 6 godina. Istaknuo je kako je riječ o takozvanoj bijeloj zabavi, a scene s iste su ga šokirale.

"Sjećam se da je bilo puno marihuane, žena u toplesu u bazenu i oko bazena. Nisam bio ničega svjestan, samo sam želio plivati. Tad nisam znao jesu li grudi dobra ili loša stvar, samo sam htio uskočiti u bazen", rekao je on za New York Post. Na zabavu je došao u prisustvu svojih roditelja, a obitelj je bila pozvana na popodnevni roštilj, kako kaže. Međutim, to je bilo sve, samo ne roštilj.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs i gola žena s koje su posluživali hranu

Profimedia

Justinova majka Maya se prisjetila da je oko sebe vidjela boce i gole žene te da joj nije bilo jasno kako su djeca uopće bila pozvana na zabavu. Njegov otac David je bio fotograf te je upravo na toj zabavi fotografirao slavne zvijezde koje su se našle tamo. Justin je pozirao i s Diddyjem, a kaže kako se ne sjeća je li na zabavi bilo još djece.

Nakon te zabave je reper uveo "policijski sat" za djecu na svojim zabavama gdje je navodno seksualno zlostavljao i snimao svoje žrtve.

image

Sean ‘Diddy‘ Combs

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Sean se trenutno nalazi u pritvoru, a dva puta su mu odbili jamčevinu. On je negirao sve optužbe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 20:51