NE BI PONOVILA...

Bivša članica popularne grupe: ‘Bile smo traumatizirane, iscrpljene do kostiju, a nismo smjele stati jer bi nas tužili‘

Natashu Hamilton upoznali smo kao članicu nekadašnje popularne grupe Atomic Kitten

Natasha Hamilton i Liz McClarnon

 Bdc Images/backgrid/backgrid Uk/profimedia/Bdc Images/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Natashu Hamilton (41) upoznali smo još davne 1999. godine kao jednu od tri članice grupe Atomic Kitten. Slavu je stekla zajedno s kolegicama Kerry Katonom i Liz McClarnon, a grupa je bila poznata po brojnim hitovima, uključujući i onaj ‘Whole Again‘.

No, Natasha se tijekom te uspješne karijere nije nimalo osjećala potpunom, već više ‘izmorenom do kostiju‘, kako i sama priznaje.

Glazbenica je sada otkrila da je bila toliko iscrpljena da je na kraju čak morao intervenirati i liječnik.

"Najteža stvar kod Atomic Kittena? Bile smo iscrpljene što bi se reklo, do kostiju, nismo više imale što dati. Zato se toliko bendova i raspalo - taj pritisak je bio preintenzivan", priznala je za Mirror i dodala: "Na kraju mi je liječnik rekao da mi treba 12 mjeseci pauze, da sam mentalno i fizički iscrpljena. Imala sam postporođajnu depresiju i trebalo mi je vremena da se izliječim."

No, unatoč liječničkom upozorenju, morala je nastaviti nastupiti ili bi se, u protivnom, suočila s pravnim postupcima. Dodaje da tih dana baš nitko "nije mario za mentalno zdravlje."

"Njihov odgovor je bio - mora odraditi ovaj nastup ili će je tužiti. Prije 20 godina mentalno zdravlje nikome nije bilo prioritet. Nikoga nije bilo briga za to", objašnjava glazbenica, koja ni u ludilu ne bi ponovno proživjela te godine. Ne poriče da je imala nevjerojatan život, na kojemu je zahvalna, ali sretna je tu gdje je sada.

image

Liz McClarnon, Natasha Hamilton i Kerry Katona

Brian Mackness/mirrorpix/mirrorpix/profimedia/Brian Mackness/mirrorpix/mirrorpix/profimedia

nače, njezina kolegica Kerry napustila je Atomic Kitten 2001., a zamijenila ju je Jenny Frost, sve dok se bend nije raspao 2006. No, originalna postava ponovno se vratila 2012. i to kao dio ITV2-ovog ‘The Big Reuniona‘.

Kerry je zatim ponovno napustila grupu, a Jenny im se pridružila 2021. kako bi objavile prerađenu verziju svoje poznate pjesme, u znak podrške Engleskoj na Europskom nogometnom prvenstvu 2020.

Natasha je udana za Charlesa Gayja i imaju petero djece iz različitih veza. Nakon benda, izgradila je karijeru u glazbenom kazalištu i na televiziji. Sada je objavila svoj debitantski solo singl ‘Edge of Us‘ nakon "nekoliko neuspjelih pokušaja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 23:56