DOBILA PODRŠKU

Bivša djevojka Kanyea Westa priznala da je lezbijka: ‘Oprostite, dečki, više se neće ponoviti‘

Iako Fox nije u javnost izašla s nekim novim romantičnim partnerom, poznato je da je u celibatu više od dvije godine

Julia Fox

 Profimedia/TikTok

Glumica i model Julia Fox, poznata po turbulentnoj vezi s reperom Kanyeom Westom, nakon dvogodišnjeg celibata je svima obznanila da je lezbijka.

U ponedjeljak je Fox progovorila o svojoj seksualnosti u odgovoru na TikTok video korisnice @emgwaciedawgie, koja je rekla da "voli vidjeti lezbijku s dečkom". Kao odgovor na njen video, Fox se snimila kako hoda niz ulicu i govori kako je "ona ta lezbijka" te ironično obećala dečkima, odnosno, suprotnom spolu da se to "više nikada neće ponoviti".

Prema komentarima ispod videa, Fox je dobila veliku podršku svojih obožavatelja koji su isticali da su "vrlo uzbuđeni zbog nje".

- Tako sam sretna zbog tebe - napisala je jedna osoba, dok je druga dodala kako joj je priznanje poznate bivše manekenke "popravilo dan". Inače, ovo nije bilo prvi put da se Fox dotakla svoje seksualne orijentacije. Naime, tijekom intervjua za Ziwe 2022. je rekla kako "ima neke homoseksualne kosti u svom tijelu i mora ih još malo istražiti".

image

Julia Fox

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

- Možda moji bivši dečki nisu pogriješili kad su me nazivali lezbijkom i prigovarali da se nikad nisam htjela seksati s njima - rekla je tada. Inače, Fox ima četverogodišnjeg Valentina s glumcem Peterom Artemijevom, kojeg je napustila zbog kontroverznog Kanyea Westa. Ona i kontroverzni reper bili su u vezi manje od dva mjeseca 2022., i to usred njegovog razvoda od reality zvijezde Kim Kardashian, a posebno je zanimljivo da je tijekom intervjua za New York Times 2023., talijansko-američka ljepotica priznala da se "nikada nije seksala s Westom".

- Nije se uopće radilo o tome - prokomentirala je odnos.

image

Julia Fox

Fernando Ramales/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Fernando Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iako Fox nije u javnost izašla s nekim novim romantičnim partnerom, poznato je da je u celibatu više od dvije godine, prenosi Page Six.

- Dvije i pol godine celibata i nikad nisam bolje - rekla je na TikToku u svibnju.

Dok je opisivala tu pamtljivu, kratkotrajnu romansu, kao i svoje djetinjstvo i glumačku karijeru, Fox je, tvrdi, "pokušala biti poštena" i "istinoljubiva" koliko god je mogla.

Naime, Fox je odbila potpisati ugovor o tajnosti koji joj je poslao West, rekavši glazbeniku da može "živjeti s tim" da u tom slučaju ne bude njegova "prijateljica". West je nakon Fox ušao u vezu s Biancom Censori, s kojom se ‘‘oženio‘‘ u prosincu 2022.

image

Kanye West i Julia Fox

J.m. Haedrich/Sipa Press/Profimedia/J.m. Haedrich/Sipa Press/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 19:29