PRLJAVI VEŠ

Bivša ljubavnica objavila poruke nevjernog nogometaša: ‘I onda sam ja sponzoruša?! Pogledajte ovo!‘

Sada Lauryn Goodman ide korak dalje - objavila je niz poruka za koje tvrdi da joj ih je poslao upravo Kyle Walker

Annie Kilner, Kyle Walker i Lauryn Goodman

 Profimedia/

Lauryn Goodman ime je koje je privuklo pažnju svjetske javnosti otkako se saznalo da je upravo ona ljubavnica engleskog nogometaša Kylea Walkera, koji igra za Manchester City. S njom je dobio dvoje djece (4-godišnjeg sina Kaira i 12-mjesečnu kćer Kinaru), a sve se to događalo dok je bio u braku s Annie Kilner s kojom sada ima četvoricu sinova.

Kada je afera procurila u javnost, Walker je odabrao svoju suprugu te je prekinuo s Goodman, no ona je odlučila da se neće izvući samo tako. I žena i ljubavnica došle su mu na istu utakmicu tijekom Europskog nogometnog prvenstva, a čak su i djecu isto odjenule. Sada Goodman ide korak dalje - objavila je niz poruka za koje tvrdi da joj ih je poslao upravo Walker.

image

Kairo, sin Lauryn Goodman i Kylea Walkera

Laurin Goodman Blog/Lauringoodman.com/

Njih su dvoje završili i na sudu zbog bitke za uzdržavanje djeteta, a sudac ju je tada nazvao "teškom, nerazumnom i zahtjevnom". Lauryn je sada podijelila snimke zaslona sa Snapchata, prenosi Daily Mail, a tvrdi da su to poruke koje je razmjenjivala s Walkerom.

"Zato što ga želim vidjeti kako raste jadnako kao i ti. Ne zaboravljam ni nju, ali to je ok jer sam ga vidio i tako to", glasila je jedna od poruka, a u drugoj je pisalo: "Daj im zagrljaje i poljupce i od mene", a zatim: "Nedostaje mi on."

Lauryn je dodala opis: "Moj sin nije uspostavio emocionalnu vezu sa svojim tatom u samo ‘četiri puta‘ i tek tako niotkuda. Ako me nastaviš prozivati, nastavit ću iznositi ČINJENICE. Vjeruj mi da ih imam za cijelu knjigu."

Lauryn je također obećala da će se suočiti i s tim što je nazivaju ‘sponzorušom, razaračicom obitelji i opsesivnom luđakinjom‘, a također je podijelila poruke u kojima je se opisuje kao ‘sjajnu mamu‘. Dodala je i da je Kyle sposoban gurati svoj ‘PR narativ‘ tijekom njihove sudske bitke kako bi pobijedio oko (ne)plaćanja alimentacije.

"Ja živim svoj život. s našom djecom. Radim što želim. Ti uživaj u svom životu", glasila je jedna od poruka koje mu je Lauryn poslala, a njegov odgovor je glasio: "Ako nije ovo, nije ono, onda je novac."

Ona mu je na to odgovorila: "Doviđenja, je*** mi se za tvoj novac. J*** se."

"Iskreno, ponašaš se kao luđakinja, Lauryn. Ti nisi ta djevojka", odgovorio joj je Walker.

"Ja sam majka dvoje djece, eto što sam ja", na to odgovara Lauryn.

Svoju je objavu komentirala ovim riječima: "Dakle, on zna da ja nisam ta djevojka... I kaže da sam dobra mama... Nije da mi treba njegovo odobravanje jer znam da sam SJAJNA mama."

image

Story Lauryn Goodman

Instagram/Lauryn Goodman

Ove objave poruka uslijedile su nakon što su strani mediji tvrdili da su Kyle Walker i njegova supruga Annie bijesni što Lauryn Goodman njihov privatni život otkriva tako javno. U srpnju je Lauryn izgubila bitku za uzdržavanje djeteta nakon niza burnih mjeseci.

Britanski The Mirror pak tvrdi da Kyle i Annie daju sve od sebe da nastave dalje sa svojim životom i zadrže svoju privatnost zbog svoje djece.

"Kyle i Annie ne gledaju što Lauryn objavljuje na društvenim mrežama, ali ponekad je teško u potpunosti izbjeći sva ta izvještavanja o tome, a i njihovi prijatelji i obitelj to spominju. Žele se baviti svojim životima daleko od očiju javnosti kako bi zaštitili svoju djecu koja su uključena u cijelu tu priču. Oduvijek su držali do svoje privatnosti i ne sviđa im se što se ovo sve ovako provlači u javnosti. Nitko se ne skriva, samo takve stvari jako štete djeci, posebno onoj školske dobi", otkrio je izvor za Mirror.

Prošlog je tjedna Lauryn objavila da će joj njezina djeca uvijek biti prioritet te je službeno otkrila ime svoje kćeri pratiteljima na društvenim mrežama. "Još jedan poseban trenutak koji mi je oduzet. Željela bih službeno objaviti ime svoje kćeri", napisala je tada.

Ona je izjavila i da je Kyle želio spavati s njom u hotelskoj sobi u Londonu, samo nekoliko dana prije nego što je javno rekao da "žali" zbog njihove veze. U intervjuu za The Sun, Lauryn je rekla da se taj navodni incident dogodio 17.. prosinca, deset dana nakon saslušanja na sudu u Londonu.

image

Lauryn Goodman i Kyle Walker

Profimedia/

Izvori bliski zvijezdi Manchester Cityja Lauryn nazivaju "lažljivicom i sponzorušom" te tvrde da se on morao maknuti od nje dok ga je bombardirala seksi porukama i pokušavala mu uništiti život.

"Poslao mi je poruku da je šteta što se poslije nismo sreli jer je imao sobu u hotelu Rosewood. Rekao mi je da sam mogla tamo spavati s njim. Zvuči li to kao muškarac koji žali zbog naše veze? Jedina stvar zbog koje taj čovjek žali je to što je uhvaćen u prevari", tvrdi Goodman.

Kyle je priznao da je napravio ‘idiotske izbore i idiotske odluke‘ u intervjuu za The Sun u siječnju, gdje se ispričao svojoj ženi Annie i nazvao ‘pogreškom‘ svoju vezu s Lauryn.

Osobe bliske nogometašu tvrde da se on nije htio naći s njom u hotelu.

"Pokušavao je zadržati Annie. Ona je bila trudna i nije želio da sazna za Kinaru pa je pokušavao držati Lauryn podalje. Razmijenili su nekoliko poruka, ali Kyle nije imao nikakvu namjeru naći se s njom u hotelu u kojem je odsjeo. Spomenuo je da je bio tamo 10 dana nakon stvarnog događaja. Sve što je rečeno tijekom tog razdoblja bilo je samo njegov način da spriječi katastrofu. Nije to bio nikakav poziv za seks", tvrde njegovi prijatelji, prenosi Daily Mail.

Lauryn je sve to komentirala na svoj način. "Ponekad me sve te kritike umaraju, ali ne žalim što sam se borila da financijski zaštitim svoju djecu od njihova pokvarenog oca."

Prošlog mjeseca izvanrednom sudskom presudom Lauryn je optužena da je Kylea koristila kao ‘otvorenu čekovnu knjižicu‘ i da mu je ‘opetovano prijetila kako bi dobila ono što je htjela‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. rujan 2024 07:26