STALA NA NJEGOVU STRANU

Bivša ljubavnica slavnog nogometaša obranila Davea Grohla nakon što je priznao da je prevario ženu i napravio dijete drugoj

Lauryn se više puta javno obračunala sa svojim bivšim ljubavnikom, s kojim ima dvoje djece, a koji je u braku s Annie Kilner

Lauryn Goodman, Dave Grohl

 Suamy Beydoun/agif/afp/snap/backgrid/backgrid Uk/profimedia/

Pjevač i gitarist grupe Foo Fighters, Dave Grohl, javno je priznao da je prevario svoju suprugu Jordyn Blum te da će dobiti dijete sa svojom ljubavnicom. Sve je priznao putem objave na Instagramu koja je obišla svijet brzinom munje. Brojni su ga zbog toga kritizirali i napali, ali ima i onih koji su stali u njegovu obranu. Među njima je i Lauryn Goodman, žena koja je javnosti postala poznata zbog afere s nogometašem Kyleom Walkerom.

image

Lauryn Goodman

Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Kyle je prije četiri godine dobio prvo dijete s Lauryn, dok je bio u prekidu s Annie Kilner. Annie mu je sve oprostila te su se 2021. vjenčali. Međutim, nogometaš se nastavio viđati s Goodman i s njom dobio još jedno dijete. Stoga ne čudi da su Lauryn brojni pratitelji poslali objavu Davea Grohla koja je šokirala cijeli svijet.

"Nedavno sam postao otac djevojčice rođene izvan mog braka. Planiram joj biti roditelj pun ljubavi i podrške. Volim svoju suprugu i svoju djecu i činim sve što mogu da vratim njihovo povjerenje i zaslužim njihov oprost", napisao je on.

"On stavlja svoju djecu na prvo mjesto s ili bez ultimatuma. Kako predivno izrečena izjava", napisala je ona putem Instagram storyja.

Dave je inače u braku s Jordyn od 2003. godine, a zajedno imaju tri kćeri, Violet, Harper i Opheliju. Blum se još uvijek nije oglasila o njegovoj objavi, a njegove su dvije starije kćeri obrisale svoje društvene mreže.

image

Dave Grohl i Jordyn Blum

Tibrina Hobson/Afp

Lauryn i Kyle su od početka ove godine u centru pozornosti zbog skandaloznog otkrića da je on otac, ne samo Laurynog sina nego i kćeri. U to je vrijeme njegova supruga bila trudna s njihovim četvrtim djetetom. Walker se ubrzo oglasio na društvenim mrežama te rekao kako se "može samo ispričati" svojoj supruzi jer ju je uzrujao. Potom je počeo javni sukob bivših ljubavnika, pogotovo od strane Goodman koja je više puta na društvenim mrežama spomenula Kylea.

image

Kyle Walker

Lucy North/pa Images/profimedia

Nedavno je objavila njihove poruke u kojima su razgovarali o tome da je Kyle otac njezine kćeri. U porukama je pokazala da je nogometaš Manchester Cityja htio tu informaciju čuvati u tajnosti.

Inače, Goodman i Walker su svoju romansu započeli 2019. godine. Ona je ostala trudna, a kasnije je rodila njihovog sina Kaira. Kyle i Annie su ostali zajedno. Potom je Goodman otkrila da čeka i drugo dijete, za koje se kasnije saznalo da je nogometaševo. Kilner je tada izbacila nogometaša iz njihovog zajedničkog doma, ali su se nakon rođenja njihovog četvrtog djeteta ponovno počeli zbližavati. Kako prenose strani mediji, Annie je rekla da je uvjet da se pomire to da Kyle prekine svaki kontakt s bivšom ljubavnicom i njihovom djecom.

image

Annie Kilner

Farrell/backgrid/backgrid Uk/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 13:53