SUZANA MANČIĆ

Bivša Loto djevojka koju je obožavala cijela Jugoslavija fotkom u bikiniju dokazala da ‘gori‘ i na pragu 7. desetljeća

‘Kao lutka u tim godinama...‘, poručio je jedan obožavatelj televizijskoj zvijezdi, Suzani Mančić

Suzana Mančić

 Instagram/Suzana Mančić

Televizijska voditeljica i nekadašnja Loto djevojka Suzana Mančić podijelila je kako uživa na obali mora pa otkrila da se vraća kući. Pri tome, Mančić pokazuje svoju zavidnu figuru i izgled, kojim ne prestaje oduševljavati i na pragu sedmog desetljeća.

"Svaka ljepota vremenom postane obična. Pa i mora je dosta, ajd‘ kući", napisala je na fotografiji televizijska zvijezda na kojoj pozira u ružičastom bikiniju. Mančić je dobila brojne komplimente, ponajviše na račun svoga izgleda.

"Vaša ljepota nikada neće postati obična. Svaka čast za izgled", "Savršena žena je ona koja ima samopouzdanje... To ste vi", "Kao morska sirena! Godine ti dodaju savršenstvo...", "Kao lutka u tim godinama", samo su neki od mnogih komentara obožavatelja koji su opčinjeni izgledom bivše loto djevojke.

Podsjetimo, 67-godišnja ljepotica početkom godine odvažila se na jednu estetsku operaciju. Naime, Mančić je otkrila obožavateljima u ožujku da je otišla na Spacelifting, metodu podmlađivanja lica. "Dragi moji, kao što sam rekla, vodit ću vas sa sobom kroz put promjene, ne da budem mlađa, već da izgledam ljepše i odmornije...", poručila je tada Mančić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 11:48