MALI PRIHODI

Bivša Loto djevojka za kojom je uzdisala Jugoslavija otkrila kolika joj je danas mirovina: ‘Nekome sam se izlanula...‘

Suzana Mančić istaknula je da je ponosna na sve što je u 50 godina rada stekla...

Suzana Mančić

 Boris Kovacev/Cropix

Bivša Loto djevojka Jugoslavije, Suzana Mančić progovorila je o mjesečnim primanjima otkako se prošle godine umirovila.

"Nekad imaš novca pa sebi priuštiš nešto što želiš, ali i nemati nije strašno. Strašno je kad nemaš za lijek, za neke osnovne stvari, ali hvala Bogu, penzija stiže. Nekom sam se izlanula kolika mi je penzija, onda su portali gorjeli kao ‘skandalozno kolika je penzija Suzane Mančić, 53.000 dinara, što je otprilike oko 450 eura‘. Pa dobro, za ne daj Bože, žive ljudi od tolike penzije", prenosi Blic.rs riječi bivše televizijske voditeljice.

image

Suzana Mančić, bivša Loto djevojka

Sandra Simunovic/Cropix/Cropix

Mančić je istaknula i da je ponosna na sve što je u 50 godina rada stekla te je otkrila da je imala racionalnih i štedljivih trenutaka. "Pola sam trošila, pola stavljala sa strane, tako da sam u životu uglavnom stjecala. Od te se penzije može živjeti, pogotovo kad radiš još nešto sa strane", rekla je pa dodala kako želi završiti svoju karijeru.

"Imati jednu tako dugu karijeru, a pri tom nedefiniranu, nešto je na što sam ponosna. Počela sam s glazbom pa s televizijom, onda se dogodio Loto. Dobro, bila je i pauza i to po nekoliko godina. Ali voljela bih završiti karijeru s nekom lijepom pjesmom. Ja u kući imam dobrog tekstopisca, a to je moja kći Teodora koja mi kaže se da moram emotivno angažirati. Sad to čekamo, radi se na tome", otkrila je Mančić, prenosi Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 13:02