NOVI BRAK

Bivša partnerica oba predsjednikova sina ponovno se udaje: Reći će ‘da‘ financijskom brokeru

Hallie Biden bila je u braku s Beauom do njegove smrti, a dvije godine kasnije prohodala je s njegovim bratom Hunterom

Hallie Biden i John Hopkins Anning

 X/

Sinovi predsjednika Bidena imali su istu bivšu partnericu, Hallie Biden, a ona je sad odlučila nastaviti dalje. Naime, nakon 13 godina braka sa starijim bratom Beau Bidenom, koji je preminuo 2015. od tumora mozga, dvije godine kasnije prohodala je s mlađim bratom Hunterom, s kojim je bila do 2019. Bivša partnerica oba brata ponovno se udaje, doznaje Page Six.

image

Hallie Biden i Beau Biden

Ron Sachs/admedia/profimedia/Ron Sachs/admedia/profimedia

Hallien novi izabranik je financijski broker iz Ohija John Hopkins Anning. Prema zapisima, čeka ih licenca za brak u Hamilton Countyju u Ohiju.

Prema izvoru iz Wilmingtona u saveznoj državi Delaware, Hallie i Anning (53) zaručeni su više od godinu dana, ali čekali su da njezino mlađe dijete završi srednju školu kako bi se vjenčali. Osim da će se vjenčanje dogoditi ovog vikenda, drugi detalji oko toga nisu poznati.

Prema saznanjima stranih medija, par je zajedno najmanje od 2021. godine. Anning je podijelio na Instagramu njihove zajedničke fotografije iz 2021., gdje poziraju uz more, i iz 2023. iz Francuske.

Podsjećamo, Hallie Biden izlazila je s Hunterom u vrijeme kad je on bio navodno uključen u zločin s oružjem. Jedna je od desetak očekivanih svjedoka na njegovom predstojećem suđenju. Prohodali su nakon što se Hunter rastao od svoje bivše žene Kathleen.

image

Hunter Biben

Backgrid/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Predsjednik Joe Biden je nedavno po noći posjetio Hallien dom u Delawareu, netom prije što počinje suđenje za Hunterove zločine 3. lipnja, gdje je Hallien svjedokinja. Osim ovog, Huntera čeka i sud u rujnu zbog ne plaćanja 1,4 milijuna dolara federalnog poreza u razdoblju od 2016. do 2019.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 21:56