KATIE PRICE

Bivša starleta je shrvana; izvor: ‘Malo se snimala pod tušem za jednu mušteriju i gle sad! Sve je procurilo‘

Mjesečni pristup sadržaju iznosi 11,77 funti, ali mnogi obožavatelji dobro plaćaju svoje dodatne zahjeve

Katie Price

 Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia/Beretta/sims/Shutterstock Editorial/Profimedia

Katie Price shrvana je otkad su njezine gole fotografije ispod tuša završile na internetu, prenosi Daily Mail. Bivša manekenka i starleta, koja trenutno na sudu vodi bitku zbog neplaćenog poreza od 750.000 funti, navodno od stranice X-rated zarađuje 2,2 milijuna funti godišnje.

Mjesečni pristup sadržaju iznosi 11,77 funti, ali mnogi obožavatelji dobro plaćaju svoje dodatne zahtjeve. Tako se Price nedavno skinula pod tušem za jednu mušteriju, a nastala snimka kasnije je podijeljena na društvenim mrežama.

"Katie je jako uzrujana što je jedan od njezinih videa procurio. Ona je naplaćivala ljudima da vide poseban sadržaj i sada je besplatan za sve. Katie puno ulaže u svoj posao pa joj je teško vidjeti da je ljudi ovako iskorištavaju", rekao je izvor.

image

Katie Price

Bob Grey/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Bob Grey/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Inače, prošlog je tjedna saslušanje na Visokom sudu odgođeno kako bi Price mogla prisustvovati "privatnom intervjuu" jer njezin odvjetnički tim smatra da će javno ispitivanje o njezinim financijama ostaviti znatan trag na njezinom mentalnom zdravlju.

"Gospođa Price je dugo bila pod intenzivnim medijskim nadzorom. Ona može dati promišljenije odgovore u sigurnosti privatnog intervjua gdje nije pod pritiskom medija", kazao je njezin odvjetnik, Bertie Beor-Roberts, koji je tražio da se produlji i vrijeme potrebno za prikupiti dokumente kojima bi se otkrilo kako je platila visoki porezni račun.

Price nije pokazivala emocije tijekom saslušanja i igrala se svojom dugom crnom kosom dok je njezin odvjetnik tvrdio da se saslušanje odgodi. Sudac je odobrio odgodu pa će bivša manekenka biti javno ispitana 11. veljače sljedeće godine. "Nadam se da ćete vi novinari danas napisati dobru priču, zar ne, sve te gluposti, ološi", kazala je Price dok je izlazila iz sudnice.

image

Katie Price dolazi na sud

Henry Nicholls/Afp
image

Katie Price dolazi na sud

Henry Nicholls/Afp

Podsjetimo, bivša je manekenka po drugi put bankrotirala u ožujku zbog neplaćenog poreza od 761.994,05 funti, prvi je put to doživjela 2019. godine. Ipak, Price je krajem srpnja tvrdila da je njezin drugi bankrot sređen nakon što je deložirana iz svog doma u Sussexu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 10:31