VEĆ OSAM MJESECI

Bivša supruga Harisa Džinovića ljubi novog muškarca: Glasi za jednog od najpoželjnijeg na sceni...

‘Dogovorili su kriti da su zajedno dok god mogu...‘, rekao je izvor o Melini i njezinom novom odabraniku

Melina Galić i Haris Džinović

 Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Melina Džinović, koja je nakon razvoda od bosanskohercegovačkog pjevača Harisa Džinović vratila svoje djevojačko prezime Galić, ima u srcu novog muškarca, kako srpski mediji pišu, dvije godine starijeg biznismena. Navodno je modna dizajnerica u romansi s jednim od najpoželjnijih muškaraca na sceni već osam mjeseci, prenosi Blic.

"Svima je jasno da je brak Meline i Harisa odavno izgubio sjaj i da je bilo pitanje dana kada će se razvesti. Iako se njihov odnos počeo hladiti puno prije nego što je ona napustila obiteljski dom, uspjela je sakriti da je pravi razlog zbog kojeg je stavila točku na taj brak muškarac kojeg je upoznala protekle godine i s kojim je uplovila u romansu", kazao je izvor za Melinu koja se, kako je opisao, osjeća kao zaljubljena tinejdžerica.

"Njezin novi emotivni partner glasi za jednog od najpoželjnijeg muškarca na javnoj sceni. Svaki slobodan trenutak koriste da budu zajedno, a on je obasipa skupocjenim poklonima i pažnjom pa se osjeća kao zaljubljena tinejdžerica. S obzirom na to da je njemu posao primaran i da želi da slika koja postoji o njemu bude čista, dogovorili su kriti da su zajedno dok god mogu. Njihovi bliski prijatelji oduševljeni su tom vezom i često se šale da ona konačno ima partnera koji ide uz nju", dodao je izvor za par koji se "skriva" u luksuznom stanu biznismena.

Inače, Haris i Melina u braku su dobili kćer Đinu i sina Kana. Đina je majku otpratila na Instagramu, ali ju je kasnije ponovo zapratila, a Kan navodno ne razgovara s majkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. rujan 2024 12:32