NAŠALILI SE

Bivši tenisači o meču protiv Ive Karlovića: ‘On je toliko visok! Cijelo vrijeme je bio opsjednut njegovim ‘loptama‘‘

Jeremy Chardy i Gael Monfils ispričali su anegdotu s meča iz 2009. godine

Ivo Karlović

 Peter Parks/Afp

Bivši francuski tenisači Jeremy Chardy i Gael Monfils prisjetili su se kako je bilo igrati protiv Ive Karlovića i Lovre Zovka 2009. u Londonu. Video je objavljen na stranici UTS Toura, a s tenisačima je razgovarao Ugo Humbert, također tenisač.

"Tenis je sport gdje lopta treba samo jednom odskočiti na suprotnoj strani mreže. Ponekad, kada ste mladi i želite se zabaviti, možete promijeniti pravilo i napraviti novu metu. Gael Monfils i Jeremy Chardy imaju priču za vas. Sjećate li se ovo meča, Ivo Karlović?", poručili su na profilu. Priču je ispričao Jeremy, a Gael se prisjećao s njime kroz smijeh.

image

Ivo Karlovic

Uk Sports Pics Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia/Uk Sports Pics Ltd/alamy/alamy/profimedia

"Počinjali smo zagrijavanje i radili servis. On mi kaže: ‘Jim, Jim, dođi ovdje!‘. Ja sam pitao: ‘Što je?‘. On kaže: ‘Gledaj! Karlovićev k*rac je iznad mreže. On je toliko visok, da je njegov k*urac točno iznad mreže. Ja ću servirati njegove lopte. Cijeli meč je bio opsjednut Karlovićevim loptama", ispričao je Jeremy, a Gael je dodao da su bili mladi. Ipak, taj meč protiv 211 cm visokog Karlovića i njegovog partnera Zovka su Francuzi izgubili.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 13:03