POSLJEDICE SU STRAŠNE

Bivšoj seks-bombi, koja je ljubila predsjednika, lažni liječnik unakazio lice, a svojedobno je šokirala sve ekshumiravši supruga

Lyn May 2008. ekshumirala je suprugovo tijelo i donijela ga kući, a neko vrijeme čak je i spavala pokraj njegovih ostataka

Lyn May 

 Eyepix/Nurphoto Via AFP

Lyn May (71), meksička vedeta, egzotična plesačica i glumica kineskog podrijetla, poznata i pod nadimkom "Božica ljubavi", u mladosti je plijenila očaravajućom ljepotom, no jedan naoko bezazleni odlazak pod nož pokazao se neuspješnim i ostavio je ružne posljedice koje ova nekad velika latinoamerička zvijezda nikad nije uspjela sanirati.

Naime, Lyn je početkom 1990-ih godina završila u rukama lažnog liječnika, a on joj je, umjesto injekcija kolagena, koje su joj trebale zagladiti kožu i smanjiti bore, ubrizgao kobnu mješavinu ulja za kuhanje, dječjeg ulja i vode. Nakon zahvata, May su na licu ostale ružne kvrge, koje ni daljnji kozmetički zahvati nisu uspjeli ukloniti.

A kako je uopće izgledao njezin put do slave?

image

Lyn May

Pedro Sanchez/Notimex Via AFP

Prema pisanju stranih medija, ova bivša seks-bomba odmalena je financijski pomagala svojoj obitelji. Kao dijete je prodavala suvenire turistima, a kasnije je radila kao konobarica. I upravo na tom poslu upoznala je svoju prvu veliku ljubav, 30 godina starijeg američkog mornara, s kojim se preselila u Mexico City. Par je dobio dvije kćeri, no Lyn je nakon pet godina napustila partnera jer ju je, tvrdila je, fizički i seksualno zlostavljao. Tad je otišla u Acapulco i zaposlila se kao plesačica.

Vrlo brzo privukla je pozornost biznismena Enriquea Lombardinija, koji je vodio poznato kazalište Esperanza Iris. Pozvao je Lyn da nastupa u njegovim burlesknim predstavama. Iako joj je isprva bilo neugodno, na kraju se ipak počela skidati na pozornici, a nedugo nakon toga našla se na meksičkoj televiziji, točnije u kultnoj emisiji "Siempre en Domingo". Snimala je i filmove, a najzapaženije uloge ostvarila je u meksičkim seks komedijama, poznatijima pod nazivom Ficheras.

image

Lyn May

Pedro Sanchez/Notimex Via AFP

Njezino srce ‘80-ih je osvojio biznismen Antonio Chi-Xuo, za kojeg se udala 1989. No ljubavna idila prekinuta je 2004., kad je njemu dijagnosticiran rak prostate. Preminuo je 2008. Shrvana tugom, Lyn May ekshumirala je suprugovo tijelo i donijela ga kući, a u jednom intervjuu šokirala je javnost otkrivši da je neko vrijeme čak i spavala pokraj njegovih ostataka.

Iste godine udala se za producenta Guillerma Calderóna Stella, s kojim je ostala do njegove smrti 2018. Lyn je svojedobno tvrdila i da je imala aferu s bivšim predsjednikom Meksika. Iako nikad nije otkrila njegov identitet, naveliko se šuškalo da je bila riječ o Joséu Lópezu Portillu.

image

Lyn May

Eyepix/Nurphoto Via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 18:12