REYNOLDS ZNA ZNANJE

Blake Lively oduševljena gestom svog muža: ‘On je najromantičniji muškarac na planetu. Sinoć je ispunio sve moje snove‘

‘Nitko nikada neće znati što mi je ovaj trenutak značio...‘, napisala je glumica Blake Lively

Blake Lively i Ryan Reynolds

 -/instar Images/profimedia/-/instar Images/profimedia

Glumica Blake Lively rekla je da je njezin suprug, glumac Ryan Reynolds, najromantičniji muškarac na planetu. "Nitko nikada neće znati što mi je ovaj trenutak značio. Nitko. Ikad. Živim u simulaciji. Moje lice to zna. Najsretniji čovjek ikada", napisala je glumica uz fotografiju nje, Reynoldsa i članova benda NSYNC - JC Chaseza, Lancea Bassa, Chrisa Kirkpatricka i Joeya Fatonea.

image

Blake Lively, Ryan Reynolds, JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick i Joey Fatone

Screenshot Instagram/Blake Lively/

Lively se susrela s glazbenicima na premijeri suprugova filma "Deadpool & Wolverine" u New Yorku. Glumica se zahvalila spomenutim članovima benda pa posebnu zahvalu posvetila svom suprugu. "Hvala mom suprugu što je najromantičnija osoba na planetu i što mi je ispunio sve moje snove sinoć...", napisala je Lively.

Pjesma "Bye Bye Bye" našla se u filmu "Deadpool & Wolverine" pa se zato NSYNC pojavio na premijeri filma. Reynolds se također zahvalio bendu, ali i Justinu Timberlakeu koji nije prisustvovao jer je na svojoj turneji "Forget Tomorrow World Tour".

"Justin Timberlake nije na slici, ali nije ništa manje cijenjen", napisao je glumac u svojoj Instagram priči.

image

Blake Lively, Ryan Reynolds, JC Chasez, Lance Bass, Chris Kirkpatrick i Joey Fatone

Screenshot Instagram/Ryan Reynolds/

Inače, glumica je ranije demantirala sve glasine o razvodu od Reynoldsa tako što je dogovorila: "haha, voljeli biste". Obožavatelji su odmah pojasnili da nisu povjerovali u trač jer su oni "doslovno savršen par", prenosi Page Six. Glumica je na svom Instagamu priznala i da nikada nije bila ponosnija.

"Nikada nisam bila ponosnija, a rodila sam četiri puta", našalila se Lively koja s Reynoldsom ima Jamesa, Inez, Betty i Olin. Par je u braku od 2012. godine, a upoznali se 2010. na snimanju filma "Green Lantern". Glumici je to prvi brak, a Reynolds je prethodno bio tri godine u braku s glumicom Scarlett Johansson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. rujan 2024 14:40