HOLIVUDSKI PAR

Blake Lively u pripijenom kombinezonu naglasila sve svoje obline, a njen muž konačno otkrio detalj koji su svi čekali!

Došla je podržati supruga Ryana Reynoldsa na premijeri njegova novog filma, a na crvenom tepihu nisu mogli sakriti zaljubljenost

Blake Lively i Ryan Reynolds

 -/instar Images/profimedia/

Američka glumica Blake Lively prisustvovala je premijeri filma "Deadpool & Wolverine" u kojem glavnu ulogu ima njezin suprug Ryan Reynolds. Glumica je privukla pozornost svih prisutnih svojim izazovnim outfitom koji je naglasio sve njezine obline.

image

Blake Lively

-/instar Images/profimedia/

Blake je na crveni tepih u New Yorku stigla u pripijenom crvenom kombinezonu brenda Versace s ušivenim čipkastim detaljima te dubokim dekolteom. Kosu je pokupila u visoki rep, a od nakita je nosila samo upečatljive naušnice. Kako piše Page Six, svojom je modnom kombinacijom odala počast Ryanovom liku Deadpoolu, kojeg je prvi put utjelovio 2016. godine.

image

Blake Lively i Ryan Reynolds

-/instar Images/profimedia/

Supružnici su na crvenom tepihu zajedno pozirali, a nisu mogli sakriti zaljubljenost. Osim toga što Ryan nije mogao skinuti pogled sa svoje dugogodišnje supruge, odlučio je otkriti ime njihovog četvrtog djeteta koje su dobili u veljači 2023. godine. Dijete su nazvali Olin, što je inače muško ime, ali par još nije otkrio spol djeteta.

"Želim se zahvaliti svojoj supruzi Blake koja je ovdje. Želim zahvaliti svojoj djeci Jamesu, Inez, Betty i Olinu, koji su ovdje", rekao je Reynolds.

Blake i Ryan upoznali su se 2010. godine na snimanju filma "Green Lantern". Na prvi su spoj izašli godinu dana nakon, a odmah su se svidjeli jedno drugom. Vjenčali su se 2012. godine, a danas slove za jedan od najskladnijih holivudskih parova. Blake je ranije pričala o njihovom odnosu te je tom prilikom rekla da "sve što rade u životu, rade zajedno".

"Ako ja snimam film, on mi pomaže da se uživim u lik, a ja isto radim kada on snima. Zajedno biramo namještaj, što ćemo jesti… On je divan pisac i napisao je divne stvari samo za nas. I najbolje od svega, on me poznaje toliko dobro da će mi reći kada nešto ne radim dobro", rekla je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. kolovoz 2024 17:48